Top 5 cele mai sinistre locuri de vizitat de pe mapamond jpeg

Top 5 cele mai sinistre locuri de vizitat de pe mapamond

Există câteva locuri pe pământ care te-ar face să te sperii mai rău decât un film de groază. Unele sunt creaţii ale naturii, însă la altele mâna omului a contribuit generos. Dintre toate am ales să vă prezentăm 5 dintre cele mai înspăimântătoare.

Mlaştina Manchac din Louisiana

Despre această mlaştină din New Orleans, aflată pe malul lacului Ponchartrain, se spune că ar fi bântuită. Legenda relatează că acolo sunt lucruri mult mai dubioase decât aligatorii care se ascund printre copaci. Manchac ar fi casa creaturii Rougarou, versiunea cajun a vârcolacului.

Şi asta nu ar fi tot. Mlaştina ar mai fi bântuită şi de fantoma lui Julia White, o preoteasă voodoo. Se spune că White stătea pe veranda casei şi prezicea distrucţia oraşelor din apropiere, cântând:“Într-o zi o să mor şi o să vă iau pe toţi cu mine”. Acest lucru s-a adeverit pentru că în ziua înmormântării sale, în 1915, un uragan a lovit zona şi a distrus trei oraşe din apropiere.

Mlaştina este acum un sanctuar pentru păsări şi o atracţie turistică majoră, din cauza cadavrelor care plutesc pe apă, din când în când. Există şi tururi de noapte, în care se pot vizita morminte comune şi crocodilii cu ochi roşii.

image

Pădurea sinucigaşilor Aokigahara din Japonia

Această pădure imensă din Japonia este foarte deasă şi silenţioasă, iar viaţa sălbatică nu prea există acolo. În mitologia japoneză, Aokigahara este casa demonilor, dar, recent a devenit şi casa spiritelor oamenilor pentru că începând din anii 1950, peste 500 de oameni s-au sinucis printre copaci.

Ca şi cum acest lucru nu ar fi suficient de înfricoşător, pădurea este plină de oase, cadavre şi flori lăsate de familiile îndurerate ale sinucigaşilor. Turiştii pot vizita zona, însă se recomandă vizitele ghidate, întrucât vă puteţi pierde foarte uşor. În pădure mai puteţi vedea o peşteră cu lilieci, dar şi semne pe care scrie “Viaţa este preţioasă! Vă rugăm să vă gândiţi mai bine!”.

image

Click aici pentru a citi continuarea articolului