Zilele filmului istoric în Bucovina    MittelEuropa FilmFestival, ediția a III a jpeg

Zilele filmului istoric în Bucovina - MittelEuropa FilmFestival, ediția a III-a

📁 Expoziţii, Festivaluri, Conferințe
Autor: Redacția
🗓️ 23 august 2017

Ediția a treia a ”Zilele filmului istoric în Bucovina - MittelEuropa FilmFestival” se va desfășura în acest an la Vatra Dornei (22 - 24 septembrie), Suceava (30 septembrie – 1 octombrie) și Cernăuți (3 – 5 octombrie). Festivalul este organizat de Asociația Culturală Eric Voegelin.  

”În fiecare an, festivalul este rulat în mai multe zone și orașe din Bucovina: în 2015 a fost în Vatra Dornei, în 2016 a fost în Suceava, Câmpulung Moldovenesc și Vatra Dornei iar anul acesta locațiile vor fi Vatra Dornei, Suceava și Cernăuți. Anul trecut a avut aproape 3.000 de spectatori și, pe plan European, este al treilea festival de film istoric cronologic vorbind. Anul acesta festivalul va fi desfășurat în perioadele: 22 și 24 septembrie la Vatra Dornei, 29 septembrie și 1 octombrie la Suceava și 3 și 5 octombrie în Cernăuți. Intrarea la oricare eveniment din cadrul oricărei ediții a festivalului este gratuită. În afară de filme, în fiecare seară sunt concerte de diferite genuri muzicale. Publicul nostru țintă sunt elevii, liceenii, și adulți cu spirit civic, interesați de politică Europeană actuală”, informează un comunicat al organizatorilor.

La Suceava, în perioada 29 septembrie - 1 octombrie va avea o discuție pe tema împlinirii a 10 ani de la aderarea României la Uniunea Europeană.

Zilele filmului istoric in Bucovina JPG jpeg