Viasat History lansează noua serie de programe Viasat Epic jpeg

Viasat History lansează noua serie de programe Viasat Epic

📁 Recomandări de film
Autor: Redacția
🗓️ 6 aprilie 2016

Viasat History anunță lansarea unei noi serii de programe, sub umbrela Viasat Epic, care va fi difuzată în fiecare duminică, începând din 10 aprilie, ora 22.00. În cadrul noii serii de programe Viasat Epic vor fi difuzate seriale dramatice bazate pe evenimente importante ale istoriei.

Viasat Epic va debuta cu serialul „37 de zile:drumul către Primul Război Mondial” și va continua cu „Exilați” și cu serialul dramatic premiat cu Emmy, bazat pe romanul clasic al lui Charles Dickens, „Casa umbrelor”, cu Gillian Anderson. Această nouă serie de programe vine să completeze oferta de conținut documentar a Viasat History și va avea un concept vizual aparte. Fanii programelor Viasat Epic se vor bucura de producții atent selecționate, care acoperă evenimente importante ale istoriei europene și mondiale, toate de o calitate și valoare deosebite. 

Karin Heijink, VP Channels &Products, MTG World, a declarat, “Viasat History este platforma perfectă pentru a lansa această nouă serie de programe, Viasat Epic. Este un pas natural, care completează eforturile noastre de a oferi conținut de cea mai bună calitate telespectatorilor noștri. Încercăm să aducem istoria la viață cu ajutorul reconstituirilor și atenției la detalii. Telespectatorii noștri din România și din celelalte țări europene sunt cunoscători de istorie, iar seria de programme Viasat Epic aduce o perspectivă nouă asupra unor subiecte bine-cunoscute”. 

Evenimente istorice epice – Viasat Epic!

Noua serie de programe – Viasat Epic – la Viasat History, din 10 aprilie 2016.

37 de zile   drumul catre primul razboi mondial jpg jpeg