Un smartphone iPhone 11 Pro cu un defect de logo a fost vândut pentru 2700 de dolari jpeg

Un smartphone iPhone 11 Pro cu un defect de logo a fost vândut pentru 2700 de dolari

Autor: advertorial
🗓️ 21 aprilie 2021

Apple este una dintre companiile de top în ceea ce privește producția și vânzarea de telefoane mobile. Acesta are reguli stricte de producție și verificare, iar extrem de puține produse ale companiei ajung pe piață cu defecte. Când acest lucru se întâmplă, aceste piese cu defecte ajung să fie colecționate. De curând, un iPhone 11 Pro cu un defect al logo-ului de pe spate a fost vândut cu suma de 2700 de dolari. 

Potrivit unui raport AppleInsider, un tweet de la Internal Archive pe Twitter prezenta imagini cu spatele unui model iPhone 11 Pro. În imagini, smartphone-ul poate fi văzut în mai multe unghiuri. Aceast lucru oferă o imagine clară asupra lui iPhone 11 Pro, evidențiind logo-ul său imprimat greșit pe spate. Privind defectul, este clar că poziția acestuia este una greșită comparație cu logo-urile oficiale aliniate central care se găsesc în spatele fiecărui iPhone.

Logo-ul greșit este tipărit descentrat și poziționat vizibil spre dreapta. În plus, unghiul logo-ului este, de asemenea, înclinat ușor în sens invers acelor de ceasornic. Este foarte porbabil ca dispozitivul să se fi confruntat cu o eroare de fabricație în care este posibil ca partea din spate să nu fi fost corect așezată atunci când aparatul imprima logo-ul pe iPhone 11. Din păcate, tweet-ul oferă foarte puține detalii și nu există dovezi concrete care să susțină existența dispozitivului.

Deși există încă o șansă plauzibilă prin care acest accident să fie posibil, este puțin probabil din punct de vedere numeric. Șansele sunt de 1 la 100 de milioane ca asemenea greșeală să se înâmple. Acest lucru ar însemna, pe lângă eroarea de printare, și că dispozitivul defect s-a ”strecurat” cumva prin procesul foarte riguros de verificare a calității pentru care compania Apple este atât de cunoscută. Gigantul american nu ar risca să vândă un asemenea produs unui client. Nu se cunosc date nici despre când și cui a fost vândut acest iPhone 11 pentru suma de 2700 de dolari. 

În ceea ce privește iPhone 11, compania Apple va încerca să recalibreze bateriile pentru a rezolva problemele legate de performanță și capacitate ale acesteia. Apple va încerca să remedieze consumul bateriei și problemele de performanță redusă care au afectat unele dispozitive iPhone 11, recalibrându-i bateria într-o viitoare actualizare. Potrivit unui document de asistență Apple, procesul se va întâmpla atunci când este actualizat un iPhone 11,

Procesul este în prezent testat în ultima versiune beta a dezvoltatorului, dar având în vedere că Apple are deja o pagină de asistență, există șanse mari să ajungă în versiunea finală. Dacă recalibrarea eșuează, din anumite motive, Apple spune că, compania, sau un furnizor de servicii autorizat, va înlocui bateria gratuit. Sperăm că, dacă ați întâmpinat probleme cu bateria cu iPhone 11, acest proces vă va ajuta să le atenuați atunci când iOS 14.5 este lansat în cele din urmă.

Nu este neobișnuit ca Apple să lanseze un document despre schimbarea bateriei înainte de a începe ca procesul să se întâmple. Compania a fost mult mai transparentă atunci când a făcut modificări la sistemul de alimentare cu energie a iPhone-ului, încă de când a fost surprinsă reducând performanțele iPhone-urilor mai vechi pentru a proteja bateria. iPhone 11 este în continuare o alegere bună ca și smartphone și, se pare, că inclusiv Apple încă investește în performanțele acestora. Seria de smartphone-uri a fost lansată în toamna anului 2019 și are, în momentul de față, un preț mai avantajos ca oricând.