Autor 2463 vizualizări


TOP GEAR revine la HISTORY România cu ultimele trei sezoane ale celebrului serial auto găzduit de legendarul trio Jeremy Clarkson, Richard Hammond și James May, ajutați de „The Stig”.

TOP GEAR este un show auto cu ritm rapid și plin de umor și cascadorii, care testează dacă mașinile, atât cele de serie, cât și cele extraordinare, sunt în conformitate cu afirmațiile producătorilor despre ele.


Longeviva serie ne conduce în locații din întreaga lume, realizând cascadorii extreme și adesea absolut inutile și provocări nemaiîntâlnite pentru a vedea ce pot face mașinile prezentate.

În ultimele trei sezoane îi vom găsi pe Jeremy, Richard și James în formă explozivă. Se vor întrece cu un iaht pe coasta Noii Zeelande, vor folosi metode foarte științifice pentru a depista cel mai rapid taxi din lume, vor face o cursă „radioactivă” la Cernobâl și vor ajunge până în Patagonia.


Celebrități, printre care îi enumerăm pe Steven Tyler (Aerosmith), Brian Johnson (AC/DC), Benedict Cumberbatch sau Will Smith, au apărut în emisiune, la rubrica special dedicată, unde s-au întrecut pe pista specială TOP GEAR într-o mașină de serie.

Tot ce trebuie să faceți este să vă cuplați centurile și să vă așezați comfortabili în fața televizorului în fiecare joi seară, de la ora 21:00.