Top Gear, ediție specială: Cea mai proastă mașină din istoria lumii jpeg

Top Gear, ediție specială: Cea mai proastă mașină din istoria lumii

📁 Recomandări de film
🗓️ 30 ianuarie 2014

BBC Knowledge va difuza luni, 3 februarie, de la ora 22:00, o ediție specială a seriei Top Gear, Cea mai proastă mașină din istoria lumii. De această dată, Jeremy Clarkson și James May își unesc pasiunea pentru mașini într-o călătorie în nordul Angliei pentru a identifica, numi și face de rușine cea mai proastă mașină care a existat vreodată.

Pe lângă aventurile în care James rămâne blocat în propria caroserie, iar Jeremy este legat de un copac, cea mai dificilă sarcină se dovedeşte a fi aceea legată de alegerea maşinii. Ca de fiecare dată, celor doi protagoniști le este greu să se pună de acord și sunt prinși în dezbateri aprinse în privința mașinii “câștigătoare”.

În acest episod special Top Gear, alături de apariţia unor maşini uimitoare ca Ferrari 458 Spider, Jeremy Clarkson si James May au pregătit o surpriză pentru autovehiculul desemnat ca fiind cel mai prost din lume.

Despre BBC Knowledge. BBC Knowledge este o revoluţie în ceea ce priveşte divertismentul de documentare. Printr-o variată grilă de programe de non-ficțiune şi divertisment științific, ne inspirăm telespectatorii să privească lumea în care trăim dintr-o perspectivă nouă şi spectaculoasă. Cultivăm varietatea şi diversitatea şi de aceea oferim una dintre cele mai largi game de programe:de la natură şi știință până la tehnologie, aventură şi istorie. Prin pasiunea şi carisma prezentatorilor noștri, animăm discuțiile şi conversațiile telespectatorilor, stârnindu-le imaginaţia cu ajutorul unor experienţe incredibile. Considerăm cunoaşterea o călătorie fascinantă a descoperirilor împărtăşite, de aceea BBC Knowledge nu încetează să surprindă, să inspire şi să uimească asupra universului în care trăim.