Regele Mihai, 93 de ani de istorie jpeg

Regele Mihai, 93 de ani de istorie

📁 Monarhia în România
Autor: Redacția
🗓️ 24 octombrie 2014

Ediţia de sâmbătă, 25 octombrie, a emisiunii Ora Regelui este dedicată aniversării zilei de naştere a Majestăţii Sale Regelui Mihai . Emisiunea se transmite la TVR 1 şi online, pe TVR+de la ora 15.00.

Ediţia din 25 octombrie, a emisiunii Ora Regelui de la TVR 1 şi TVR+este o ediţie cu totul specială:chiar de ziua de naştere a Regelui Mihai, realizatorul Camelia Csiki ne propune un documentar care reface povestea celor 93 de ani furtunoşi şi plini de istorie pe care i-a traversat Regele Mihai. În documentarul „Regele Mihai, 93 de ani de istorie”, realizatorul emisiunii Ora Regelui de la TVR, a adunat imagini rare din viaţa Majestăţii Sale, mai puţin cunoscute publicului. Îl puteţi urmări integral sâmbătă, 25 octombrie, de la ora 15.00, la TVR 1 şi online, pe TVR+. 

Agenda emisiunii mai cuprinde imagini de la evenimentele publice dedicate comemorării centenarului morţii Regelui Carol I, desfăşurate la Alexandria, unde a participat Alteţa Sa Regală Principele Radu.

Din 4 octombrie, Ora Regelui a revenit în programul TVR 1 cu un nou sezon. Începând din această toamnă, Ora Regelui se difuzează de la ora 15.00, la TVR 1 şi online, pe TVR+, în fiecare sâmbătă.