simeon stalpnicul png

Prezență bizară la Muzeul Municipiului București: Două tinere în rochii de epocă s-au instalat în curtea instituției

📁 Expoziţii, Festivaluri, Conferințe
Autor: Redacția
🗓️ 7 mai 2015

Muzeul Municipiului Bucureşti informează cetăţenii asupra unui eveniment bizar petrecut miercuri, 6 mai, în curtea Palatului Suţu.

           

            În jurul orei 17, două domnişoare îmbrăcate în rochii de epocă s-au așezat la o măsuță instalată în curtea Palatului Suţu și nu au dorit să explice motivul pentru care se află acolo.

           

            Timp de trei ore, cele două tinere şi-au băut ceaiul, cerând să nu fie deranjate şi refuzând să ofere clarificări privind motivul vizitei.

            „Ne bucurăm de fiecare dată când vizitatorii muzeului nostru doresc să zăbovească la noi, însă este prima dată când ne confruntăm cu situaţia în care își aduc masă şi scaune de acasă în acest scop”, a declarat directorul muzeului, antropologul Adrian Majuru.

            „Mi-au făcut numai belele. Nu ştiu cum au apărut, că pe poartă sigur n-au intrat, dar blochează aici circulaţia şi stau cu orele să bea ceai. Zici c-au venit la bal, nu la muzeu”, a completat portarul muzeului,   Alex Potap.

            Imagini cu  această prezenţă neobişnuită găsiți în atașament.

           

            Deocamdată nu avem mai multe informații privind bizara vizită, însă cele două domnișoare au anunțat că au de gând să revină și joi, 7 mai, între orele 17-20, în curtea instituției noastre. Vom reveni cu amănunte și clarificări, de cum le vom avea.