Planeta îngheţată vă aşteaptă în Pasaj la Universitate jpeg

Planeta îngheţată vă aşteaptă în Pasaj la Universitate

📁 Expoziţii, Festivaluri, Conferințe
Autor: Redacția
🗓️ 3 iunie 2013

Pornește într-o expediție polară cu Frozen Planet în pasajul din Piața Universității

BBC Knowledge difuzează pe 12 iunieserialul multi-premiat Frozen Planet, avându-l ca prezentator şi voce pe celebrul Sir David Attenborough. Cu această ocazie, în perioada 3-12 iunie, peisajele Oceanului Arctic și ale Antarcticii vor fi reconstituite în pasajul de la Piața Universității, pentru a purta publicul într-o expediție polară spectaculoasă, într-un peisaj care va tăia respirația și pe care majoritatea oamenilor nu îl vor experimenta niciodată.

Un urs polar, în mărime naturală, sculptat în gheață, a fost dezvelit, luni, la ora 11:00 şi va rămâne în pasaj aproximativ două zile pentru a încânta trecătorii. Orca ucigașă, pinguiniisau lupii polarise regăsesc de asemenea reprezentați în spațiul pe care BBC Knowledgel-a pregătit pentru publicul larg.

Prin recrearea spațiului Frozen Planetcare întruchipează un ultim portret al sălbăticiei Oceanului Arctic și Antarcticii, BBC Knowledgeaduce în România un serial de referință, parte dintr-o variată grilă de programe de non-ficțiune şi divertisment științific.BBC Knowledgeinspiră astfel telespectatorii să privească lumea în care trăim dintr-o perspectivă nouă şi spectaculoasă.  

FP5 Grab 2 RightDAc BBC 2011 jpg jpeg

BBCKnowledgeeste o revoluţie în ceea ce priveşte divertismentul de documentare, cultivând varietatea şi diversitatea. Postul de televiziune oferă una dintre cele mai largi game de programe:de la natură şi știință până la tehnologie, aventură şi istorie. Grila de programe cuprinde emisiuni precum Paul Merton’s Adventures–în care realizatorul vede și explorează lumea într-un mod cu totul neconvențional, emisiunea Crash Coursea lui Richard Hammonds– în care provocările nu încetează să uimească publicul, Top Gear– celebra emisiune auto unde nici o mașină nu scapă de amuzante ale realizatorilor sauDara O Briain’s Science Club– unde știința și divertismentul se completează reciproc.

Prin pasiunea şi carisma prezentatorilor săi, BBC Knowledgeanimă discuțiile şi conversațiile telespectatorilor, stârnindu-le imaginaţia cu ajutorul unor experienţe incredibile. Cunoaşterea este o călătorie fascinantă a descoperirilor împărtăşite şi BBC Knowledgenu încetează să surprindă, să inspire şi să uimească asupra universului în care trăim.

Despre Frozen Planet în date:

-          56de luni de producție

-          2356de zile de filmări pe teren

-          18lunide filmări pe mare

-          peste 6 lunipe gheață

-          134 de oresub gheață

-          10 zileblocați pe gheață

-          1noapte într-o închisoare rusească

-          4 oreîntr-o saună cu un elan înghețat          

-          38de câini de sanie

-          22de bărci

-          12reni

-          10atv-uri

-          5vehicule amfibii

-          1navă a marinei regale britanice

-          1tanc rusesc

-          cea mai mică temperatură înregistrată în timpul filmărilor:-50oC

-          cea mai mare viteză a vânturilor înregistrată în timpul filmărilor:238km/h

Despre BBC Knowledge.BBC Knowledge este o revoluţie în ceea ce priveşte divertismentul de documentare. Printr-o variată grilă de programe de non-fictiune şi divertisment științific, noi ne inspirăm telespectatorii să privească lumea în care trăim dintr-o perspectivă nouă şi spectaculoasă. Cultivăm varietatea şi diversitatea şi de aceea oferim una dintre cele mai largi game de programe:de la natură şi știință până la tehnologie, aventură şi istorie. Prin pasiunea şi carisma prezentatorilor noștri, le animăm discuțiile şi conversațiile telespectatorilor, stârnindu-le imaginaţia cu ajutorul unor experienţe incredibile. Noi considerăm cunoaşterea o călătorie fascinantă a descoperirilor împărtăşite şi BBC Knowledge nu încetează să surprindă, să inspire şi să uimească asupra universului în care trăim.

Pentru mai multe informaţii despre lumea BBC Knowledge consultaţi:

http://www.bbceurope.com/romania/

https://www.facebook.com/BBCKnowledgeRomania