Petrece ti timpul liber intr un mod inedit! P jpeg

Petrece-ti timpul liber intr-un mod inedit! P

Autor: Redatia
🗓️ 12 septembrie 2012

Experiențele noi sunt mereu binevenite, fiind o gură de aer proaspăt în rutina de zi cu zi. Bineînteles că plimbările în parc și mersul la cinema sunt relaxante și accesibile, însă fiecare dintre noi are excentritățile sale și tuturor ne place adrenalina. Începând de astăzi vă puteți petrece timpul liber într-un mod inedit, cu ajutorul www.adevarulshop.ro. Nu trebuie să căutați cazare pe Valea Prahovei sau rezervări la restaurante scumpe. Pur și simplu alegeți să zburați cu un avion ultra-ușor.

Puteți alege unul dintre pachetele de zbor și să aveți parte de o experiență de neuitat sau beneficiați de un scurt curs de pilotaj. Lansați comanda iar AdevarulShop se va ocupa de programare. Veți primi acasă cardul de zbor, exact ca orice alt produs comandat pe site. Cardul este valabil pentru o singură persoană.

Bineinteles, un zbor de agrement poate fi și o excelentă idee pentru cadou. Peisajele sunt extrordinare și sunt slabe sansele ca cineva să nu fie încantat o astfel de experiență. Ești gata de aventura la înăltime?