Neti Sandu, Corina Caragea si Silvia Dumitrescu servesc la McDonald's (P) jpeg

Neti Sandu, Corina Caragea si Silvia Dumitrescu servesc la McDonald's (P)

🗓️ 25 noiembrie 2014

Vineri, 21 noiembrie, între orele 10.00 și 14.00, McDonald’s România și-a invitat toți prietenii să se alăture evenimentului de strângere de fonduri „McHappy Day” al Fundației pentru copii Ronald McDonald, găzduit de restaurantul aflat în Piața Romană. Aici, persoane publice alături de parteneri, angajaţi și consumatori McDonald’s, au devenit purtători ai mesajului ”Mi-e poftă să fac bine” și au susținut cauza Fundației Ronald McDonald.Începând cu acest an, Fundația strânge fonduri pentru construirea celei de a treia case Ronald McDonald.

Clienţii restaurantului McDonald’s din Piaţa Romană au avut astfel plăcerea de a-şi comanda produsele preferate de la personalităţi publice. Printre vedetele care au ales să se implice în acestă campanie se numără:Ilie Năstase, Mihai Bobonete, Amalia Năstase, Florin Grozea, Mihai Sturzu, Corina Caragea, Alice Năstase, Neti Sandu, Mirela Vescan, Laurent Tourette, Echipa de baschet de juniori Steaua CSM, Andreea Răducan sau Nicolai Tand.

„Sunt mândru să lucrez pentru o companie care îşi asumă o sarcină socială extrem de importantă şi de sensibilă, aceea de a purta de grijă copiilor aflaţi în suferinţă şi de a le oferi posibilitatea de a fi aproape de familiile lor. E important să ne aducem aportul la rezolvarea problemelor reale ale societăţii în care ne desfăşurăm activitatea. Suntem onorați de prezența și implicarea vedetelor, bloggerilor și presei care au realizat importanța cauzei pentru care luptă în acest an Fundația și mai ales impactul pe care îl au casele Ronald McDonald în viața a mii de familii. Ne bucurăm că am reușit să oferim o altă voce Fundației cu ajutorul lor și le mulțumim tuturor încă o dată pentru implicare și entuziasm”, a declarat Daniel Boaje, Director General McDonald’s România.

În cadrul campaniei ”Mi-e poftă să fac bine!” desfășurată în perioada 17 – 23 noiembrie, McDonald’s va dona Fundației Ronald McDonaldcâte un leu din fiecare Big Mac sau McChicken (sandviș sau meniu) vândut.

McHappy Day este cel mai mare eveniment anual al Fundației pentru copii Ronald McDonald. Dupa ce anul trecut, prin campania ”Mi-e poftă să fac bine!”, Fundația a dotat spitalul Grigore Alexandrescu cu un computer tomograf performant, cu ajutorul căruia vor putea fi diagnosticați peste 3000 de copii anual, în 2014, Fundația începe să strângă fonduri pentru construirea celei de a treia case Ronald McDonald.

Casele Ronald McDonald vin în sprijinul familiilor a căror copii sunt internați pentru tratamente pe termen lung în spital. Pe durata spitalizării copiilor, părinții nu plătesc cazarea.