Louis Theroux: În spatele gratiilor – Bine ați venit în San Quentin! jpeg

Louis Theroux: În spatele gratiilor – Bine ați venit în San Quentin!

📁 Recomandări de film
🗓️ 17 ianuarie 2014

BBC Knowledge va difuza marți, 21 ianuarie, de la ora 23:00, documentarul Louis Theroux:În spatele gratiilor. De această dată, Louis Theroux pătrunde în San Quentin, cea mai veche și cea mai cunoscută închisoare de maximă securitate din California. Louis petrece un timp în această închisoare cu 6.000 de deținuți, înțesată de criminali, violatori, pedofili sau membrii unor bande. Astfel, Louis ajunge să-i cunoască pe unii dintre condamnați, dar și pe paznicii închisorii, dezvăluind crudul adevăr al vieții după gratii. 

În timpul șederii sale în închisoare, Louis participă alături de gărzi la inspecțiile din celule, în timpul cărora sunt găsite arme letale. De asemenea, el își petrece timpul cu un deținut și familia acestuia în perioada de vizită, atunci când se primesc, de obicei, drogurile și armele. Louis este și martorul sosirii unui nou deținut, un adolescent care nu a mai trăit experiența închisorii.

Așadar, se vor schimba cu adevărat deținuții și vor deveni mai buni sau sunt doar vorbe-n vânt? Mai mult, va reuși Louis să vadă dincolo de infracțiune atunci când cunoaște un deținut? Iată întrebări care își vor găsi răspunsul în documentarul Louis Theorux:În spatele gratiilor, numai la BBC Knowledge.

Despre BBC Knowledge. BBC Knowledge este o revoluţie în ceea ce priveşte divertismentul de documentare. Printr-o variată grilă de programe de non-ficțiune şi divertisment științific, ne inspirăm telespectatorii să privească lumea în care trăim dintr-o perspectivă nouă şi spectaculoasă. Cultivăm varietatea şi diversitatea şi de aceea oferim una dintre cele mai largi game de programe:de la natură şi știință până la tehnologie, aventură şi istorie. Prin pasiunea şi carisma prezentatorilor noștri, animăm discuțiile şi conversațiile telespectatorilor, stârnindu-le imaginaţia cu ajutorul unor experienţe incredibile. Considerăm cunoaşterea o călătorie fascinantă a descoperirilor împărtăşite, de aceea BBC Knowledge nu încetează să surprindă, să inspire şi să uimească asupra universului în care trăim.

BBC Knowledge poate fi recepționat în rețelele Romtelecom, Digi și Orange TV.

Pentru mai multe informaţii despre lumea BBC Knowledge vizitați:http://www.bbceurope.com/romania/https://www.facebook.com/BBCKnowledgeRomania