“Hamlet II (cu scene din viaţa lui Milo Temesvar)” jpeg

“Hamlet II (cu scene din viaţa lui Milo Temesvar)”

📁 Expoziţii, Festivaluri, Conferințe
Autor: Redacția
🗓️ 7 aprilie 2015

Marți, 14 aprilie 2015 de la ora 19:00, Palatul Suțu continuă serile de teatru cu un spectacol de Sebastian Grama:“Hamlet II (cu scene din viaţa lui Milo Temesvar)”.

Piesa de teatru aduce în faţa spectatorilor, pe rând, o lamentaţie comică, o povestire nostalgică, o mărturisire autoironică şi o revelaţie tardivă. Este un text dens, cu un tempo foarte rapid şi cu umor uneori feroce. O viaţă abreviată pe scenă, într-un experiment degajat, lejer iconoclast şi care se adresează egal minţii şi emoţiei.

“Sebastian Gramaeste pentru cei mai mulţi profesorul de filosofie a imaginarului, sau de istoria filosofică a retoricii. Pentru alţii este actorul, sau cel care se îndeletniceşte cu scriitura. Cel mai potrivit însă este să îl privim pe Sebastian Grama drept suma unor personaje care ne introduc în lumi imaginare, filosofie, rock şi istorie. Ca membru al Asociaţiei Culturale Hestugma organizează evenimente la care se întâlnesc două tipuri de spectatori:cei deja îndrăgostiţi şi viitorii îndrăgostiţi de comorile hestugmi(ti)ce.” (hyperliteratura.ro)Preţul biletului 16 lei.