Festivalul Studenţiada, până duminică  Studenţii pot merge gratuit la teatre, filme, concerte şi muzee jpeg

Festivalul Studenţiada, până duminică. Studenţii pot merge gratuit la teatre, filme, concerte şi muzee

📁 Expoziţii, Festivaluri, Conferințe
Autor: Redacția
🗓️ 20 noiembrie 2012

Studenţii din Capitală şi din alte 12 centre universitare din ţară pot intra gratuit, de luni până duminică, la muzee, teatre, filme, concerte şi pot participa la petrecerile şi acţiunile organizate în cadrul festivalului Studenţiada.

Festivalul Studenţiada are loc în Capitală şi în centrele universitare din Timişoara, Iaşi, Constanţa, Târgu Mureş, Braşov, Piteşti, Târgu Jiu, Craiova, Bacău, Galaţi, Petroşani şi Reşiţa.

Timp de o săptămână, studenţii şi tinerii din Capitală şi din celelalte 12 centre universitare vor putea beneficia, gratuit, de activităţi distractive, culturale, sportive şi de carieră, printre care vizite la muzee, proiecţii de film, spectacole de teatru şi de operă.

De asemenea, studenţii pot participa la activităţi şi competiţii sportive, de la fotbal, baschet, tenis, jocuri de masa, şah, la paintball, tir cu arcul, karturi, bungee jumping şi alte sporturi extreme, dar şi la seminarii şi workshop-uri de carieră, acţiuni de ecologizare, concursuri trăsnite, petreceri tematice şi concerte.

Cu o tradiţie de şase ani, festivalul Studenţiada este organizat de Uniunea Naţională a Studenţilor din România (UNSR).

sursa:http://www.mediafax.ro