„Dinastia raţelor”, în premieră pe HISTORY® din 4 februarie jpeg

„Dinastia raţelor”, în premieră pe HISTORY® din 4 februarie

📁 Recomandări de film
🗓️ 31 ianuarie 2014

Fenomenul american “Dinastia raţelor” ajunge din 4 februarie pe HISTORY®. Acest reality show, situat în topul serialelor din SUA, urmăreşte viaţa unei familii de milionari, vânători de raţe îmbrăcaţi mereu în haine de camuflaj. Serialul va fi difuzat pe HISTORY în fiecare marţi, de la ora 22:00.

“Dinastia raţelor” prezintă excentrica familie Robertson care, pe lângă administrarea unei afaceri uriaşe, a reuşit să captiveze publicului american cu un reality show original. Această familie unită a făcut o avere din fluiere pentru raţe, transformând o afacere începută în curtea din spatele casei într-un imperiu de milioane de dolari.

Bărbaţii Robertson, faimoşi pentru lungile lor bărbi, sunt conduşi de Phil, figura patriarhală a familiei. Phil, cunoscut de asemenea sub numele de “Duck Commander”, a început afacerea într-o locuinţă dărăpănată a familiei, cu 25 de ani în urmă, realizând fluiere pentru raţe din lemn de cedru din Louisiana. Acum, fiul lui, Willie, a preluat conducerea și este CEO-ul acestei companii incredibil de productive.

Willie știe că administrarea unei afaceri de familie este dificilă, mai ales atunci când toți angajații se lasă uşor distraşi și găsesc orice scuză pentru a părăsi depozitul. Alți membri ai familiei Robertson sunt fratele lui Phil, Silas, Jase, fiul său, soțiile Korie și Missy și cel mai bun prieten al lui Phil, John. Afacerea are sediul în West Monroe, Louisiana, iar compania produce o gamă largă de produse pentru vânătorii de rațe. Principalul produs este fluierul numit Duck Commander.

Viaţa în mlaştină poate fi banală pentru unii, dar, pentru familia Robertson, fiecare zi aduce o nouă aventură. Ei trăiesc propria versiune a visului american, rămânând însă credincioşi moştenirii lor culturale.

HISTORY® este numărul 1 pe nişa televiziunilor de documentare din România şi principala televiziune din portofoliul A+E Networks UK. HISTORY a aderat la ARMA în februarie 2013 şi, începând cu această lună, a lansat un feed de transmisie localizat, putând astfel asigura grile de programe personalizate pentru România. Televiziunea HISTORY este disponibilă prin Digi, Romtelecom (DTH), UPC, iNES IPTV şi Orange TV.

Pentru mai multe detalii, accesaţi site-ul local HISTORY, pagina de Facebook HISTORY România sau canalul local de YouTube.