Destinul prinţesei Ok Nyeo jpeg

Destinul prinţesei Ok-Nyeo

📁 Recomandări de film
Autor: Redacția
🗓️ 3 ianuarie 2017

Tradiţia serialelor coreene revine la Televiziunea Română-care a achiziţionat cea mai nouă super-producţie istorică, lansată în 2016.

Astfel, din 6 ianuarie, la TVR 2 puteţi urmări serialulDestinul prinţesei Ok-Nyeo(FLOWER IN PRISON/OK JUNGH WA – Coreea de Sud, 2016), în regia lui Lee Byung-Hoon, cu:Jin Se-Yun, Ko Soo, Kim Mi-Sook, Jung Joon-Ho.

2no jpg jpeg

Pe parcursul a 51 de episoade, de luni până vineri de la ora 17.30, veţi cunoaşte Destinul prinţesei Ok-Nyeo-o tânără din timpul dinastiei Joseon. În urma unui complot politic mama ei este întemniţată şi înainte de a muri, ea dă naştere micuţei eroine. De altfel, numeie ei Ok-Nyeo înseamnă „Fata din temniţă"  -un nume predestinat primilor ei ani din viaţă când creşte printre deţinuţi, ocrotită de administratorul închisorii. În timp, Ok-Nyeo se transformă într-o tânără cu o minte strălucită, dornică să apere drepturile oamenilor simpli, pe care sistemul de justiţie incorect nu pune preţ. Ea devine o adevărată războinică în slujba dreptăţii, iar intrigile politice de la palat n-o ocolesc. Aşa că tânăra luptătoare va trebui să depăşească piedicile pe care i le pun în cale regina-mamă şi fratele ei fără scrupule, fără să ştie că destinul ei este pe veci legat de cel al familiei regale.