Destinul prinţesei Ok-Nyeo

Autor 15340 vizualizări


Tradiţia serialelor coreene revine la Televiziunea Română-care a achiziţionat cea mai nouă super-producţie istorică,lansată în 2016.

Astfel,din 6 ianuarie,la TVR 2 puteţi urmări serialulDestinul prinţesei Ok-Nyeo(FLOWER IN PRISON/OK JUNGH WA – Coreea de Sud,2016),în regia lui Lee Byung-Hoon,cu:Jin Se-Yun,Ko Soo,Kim Mi-Sook,Jung Joon-Ho.

Pe parcursul a 51 de episoade,de luni până vineri de la ora 17.30,veţi cunoaşte Destinul prinţesei Ok-Nyeo-o tânără din timpul dinastiei Joseon. În urma unui complot politic mama ei este întemniţată şi înainte de a muri,ea dă naştere micuţei eroine. De altfel,numeie ei Ok-Nyeo înseamnă „Fata din temniţă"  -un nume predestinat primilor ei ani din viaţă când creşte printre deţinuţi,ocrotită de administratorul închisorii. În timp,Ok-Nyeo se transformă într-o tânără cu o minte strălucită,dornică să apere drepturile oamenilor simpli,pe care sistemul de justiţie incorect nu pune preţ. Ea devine o adevărată războinică în slujba dreptăţii,iar intrigile politice de la palat n-o ocolesc. Aşa că tânăra luptătoare va trebui să depăşească piedicile pe care i le pun în cale regina-mamă şi fratele ei fără scrupule,fără să ştie că destinul ei este pe veci legat de cel al familiei regale.