Autor 1160 vizualizări


Asociatia Turism Istoric desfasoara în luna noiembrie cursul gratuit Tineri Jurnaliști Online, aflat deja la a V-a ediție. Dacă ești pasionat de fotografie sau ai vrea să îți construiești un website unde să îți promovezi afacerea în online și în Social Media, acest curs ar putea să îți ofere numeroase răspunsuri la întrebările tale.

Acesta se va desfășura între 4 – 7 noiembrie 2021 sau 11 – 14 noiembrie 2021 în București, iar scopul proiectului este să sprijine integrarea tinerilor pe piața muncii prin îmbunătățirea competențelor și abilităților tinerilor față de exigențele angajatorilor din industria media și nu numai.

Te poți înscrie până pe 2 noiembrie 2021, completând formularul de înscriere. Participanții vor fi selectați în ordinea înscrierii.

Condiții de înscriere

Vârsta participanților să fie cuprinsă între 14 și 35 ani.

Fiecare participant să aibă un aparat de fotografiat. Nu contează modelul (DSLR, compact, smartphone).

ÎNSCRIE-TE

Desfășurare

Cursurile se desfășoară în Bucuresti, în două serii distincte a câte 50 de cursanți.

Prima serie va avea loc în perioada 4 – 10 noiembrie 2021 după cum urmează:

4 – 7 noiembrie 2021: Desfășurare curs (teorie și practică), orele 10:00 – 17:00

8 – 10 noiembrie 2021: Practică individuală – crearea unui articol și postarea acestuia

A doua serie va avea loc în perioada: 11 – 18 noiembrie 2021, după cum urmează::

11 – 14 noiembrie 2021: Desfășurare curs (teorie și practică), orele 10:00 – 17:00

15 – 18 noiembrie 2021: Practică individuală – crearea unui articol și postarea acestuia

Repartizarea pe serii se va face în ordinea înscrierii și va fi comunicată printr-un email ulterior. Cursurile se vor desfășura la Muzeul National al Literaturii Române (str. Nicolae Crețulescu, nr. 8, București)

*Dacă se vor impune condițiile sanitare speciale, din cauza pandemiei de COVID-19, cursurile se vor desfășura potrivit metodologiei Ministerului Tineretului și Sportului. Orice măsură impusă de lege sau de cofinanțator va fi comunicată în cel mai scurt timp participanților.

Beneficii:

Două zile de practică în care fiecare participant în parte este îndrumat să facă un articol, ilustrat cu fotografii realizate de el însuși, după toate toate regulile jurnalismului online, articol ce urmează să fie postat pe www.turismistoric.ro.

Participanții vor primi un e-book cu un suport de curs creat special pentru acest subiect.

Vom oferi 5 programe de internship voluntar celor mai talentați participanți. Aceștia vor putea publica în website-ul nostru vreme de 2 săptămâni sub atenta supraveghere a unui redactor cu experiență. Selecția se va face pe baza articolelor realizate în perioada de practică.

Proiect este realizat cu sprijinul Ministerului Tineretului și Sportului. Alti parteneri: Muzeul National al Literaturii Romane, Revista Historia si Ordinul Arhitectilor din România, filiala Bucuresti