Cum s au reinventat conacele boiereşti şi ce înseamnă o vinotecă, în ZF "După Afaceri Premium" jpeg

Cum s-au reinventat conacele boiereşti şi ce înseamnă o vinotecă, în ZF "După Afaceri Premium"

📁 Carte
Autor: Redacția
🗓️ 25 octombrie 2012

Povestea conacelor de odinioară care s-au reinventat pentru boierii contemporani, ce înseamnă o vinotecă şi unde se poate merge la un "after brunch" în Capitală, sunt subiectele ediţiei de noiembrie "După Afaceri Premium", care se distribuie vineri, împreună cu Ziarul Financiar.

În această ediţie, domnii mai pot afla de unde işi pot cumpăra cele mai stilate ghete pentru toamnă sau care sunt noile look-uri în trend. Paginile de turism îi poartă pe cititori în culisele festivalului de jazz din Madrid, dar şi în jurnalul de calătorie al unui globetrotter care dezvăluie cele mai inedite experienţe din expediţiile sale. La finalul revistei Carlo Stefanel, mostenitorul afacerii Stefanel, povesteşte despre weekendurile sale în stil italienesc.

Ceasuri, trenduri în design, propuneri gastronomice, noutăţi în stil şi cele mai noi gadgeturi sunt alte câteva dintre rubricile noului număr al catalogului de business-lifestyle "După Afaceri Premium" ce va fi disponibil vineri la punctele de difuzare a presei.

"După Afaceri Premium" este un supliment de business-lifestyle, editat de Ziarul Financiar, destinat oamenilor de afaceri interesaţi de industria brand-urilor scumpe, exclusive.

sursa:http://www.mediafax.ro