Concert concept: „Puteți vedea muzica noastră și puteți mirosi spectacolul” jpeg

Concert-concept: „Puteți vedea muzica noastră și puteți mirosi spectacolul”

📁 Expoziţii, Festivaluri, Conferințe
Autor: Redacția
🗓️ 18 mai 2017

Cine ar fi crezut acum douăzeci și cinci de ani că din taverna lui Josef Mnozil din Viena șapte pitici ”suflători de vise” vor pleca să cucerească lumea?

Cine ar fi crezut că acești alchimiști ai artei vor amesteca în creuzetul talentului unic: teatru, genuri muzicale incompatibile în mintea multora și vor cânta polca, jazz, muzică clasică, comedie cu esențe venind din vechiul circ, învăluind totul sub minunatul decor austriac din care nu lipsesc valsurile și marșurile?

Cine ar fi crezut că muzicile ”alămurilor” vor constitui baza unui stand-up comedy ”pentru toate gusturile, pentru toate vârstele”!?

Un concert-concept-spectacol MNOZIL BRASS . Ultimul proiect se numește „Cirque” și sunt în turneu mondial. Lume, lume, veniți la „Cirque”! …bineînțeles la Circ & Variete Globus 

Luni, 26 iunie ora 19:30! Biletele sunt puse în vânzare în rețeaua Eventim.

Mnozil Brass a apărut prin anii 1992 în tavernalui Josef Mnozil din Viena și a devenit foarte cunoscută, ajungînd la peste 120 de concerte anual din cele mai îndepărtate zone ale continentului european până în Israel, Rusia, China, Taiwan, Japonia, Canada, SUA și Australia. Se joacă cu casa închisă în locații mari, printre care celebrul Burgtheater și Konzert haus din Viena, KKL din Lucerna, Royal Albert Hall din Londra, Conservatorul Tchaikovsky din Moscova, Filarmonica Luxemburg, Jahrhunderthalle din Bochum, casele de operă din Frankfurt, Köln, München, Stuttgart, Wiesbaden și Leipzig, Teatrul Thalia din Hamburg, Düsseldorf Schauspielhaus și Ansamblul Berliner.

“Cirque” este cea mai nouă escapadă a celor șapte artiști de la Mnozil Brass, care intră în ring pentru a combate nebunia vieții cotidiene cu muzică și umor, transformând-o într-un circ purpuriu chiar dacă se întâmplă doar pentru câteva ore…