Autor 3585 vizualizări


Expoziția interactivă Comorile Egiptului Antic, care aduce în atenția publicului de toate vârstele istoria celei mai faimoase civilizații antice, a fost deschisă la Biblioteca Națională a României (spațiile Symposium și Euphoria, parter).

Cele 300 de artefacte (copii și piese originale), selectate din mai multe colecții private și prezentate sub forma unui show, recreează, în cadrul celor șase secțiuni tematice ale expoziției – Viața cotidiană, Dinastiile, Zeii și Religiile, Tutankhamon, Moartea și mumificarea, Transportul pe apă, războiul și construcțiile – atmosfera și emoțiile de acum câteva mii de ani, oferind vizitatorilor șansa unei veritabile escapade în enigmaticul trecut al egiptenilor, informează un comunicat al Bibliotecii Naționale.

Expoziția Comorile Egiptului Antic rămâne deschisă la Biblioteca Națională a României în perioada 21 martie – 21 iunie 2018, de luni până duminică, între orele 10:00-19:00.
Biletele vor fi disponibile atât la sediul Bibliotecii Naționale a României, cât și online, în rețeaua Eventim. Mai multe detalii privind evenimentul pe: www.egiptexpo.ro.