CÂȘTIGĂTORII Câștigă cu Historia și Editura Litera o carte deosebită: «Zona 51» jpeg

CÂȘTIGĂTORII Câștigă cu Historia și Editura Litera o carte deosebită: «Zona 51»

📁 Carte
Autor: Redacția
🗓️ 27 iulie 2015

Câștigă cu Historia și Editura Litera o carte deosebită:«Zona 51. O istorie necenzurată a celei mai secrete baze militare americane», în cadrul concursului „O ZI DIN ISTORIE!".

CÂȘTIGĂTORI:

Gropsianu Viorica 

Lucian Calen 

Niculescu Laurentiu 

Andreea-Georgiana Baciu 

Stiubei Tiberiu 

Răspunde corect la întrebarea„În ce stat american se află Zona 51?”, apoi abonează-te la newsletterul historia.ro, şi eşti înscris automat în tragerea la sorţi pentru cȃştigarea cărţii „Zona 51”. Trimite răspunsul pe adresa de e-mail concurs.historia@historia.ro împreună cu datele tale de contact (nume complet, telefon). Câştigătorii, cinci la număr, vor fi publicati pe site-ul Historia.ro în data de 10 august.

Perioada urmatoare de concurs  27 iulie – 9 august.

ATENTIE! Abonarea la newsletter in momentul tragerii la sorti este obligatorie! Daca nu sunteti abonati la newsletter in momentul tragerii la sorti, premiul se invalideaza si este extras un alt câştigător.Cei care sunt abonati mai vechi la newsletter participa automat la concursul nostru. Singurul lucru pe care trebuie sa il mai faca este sa trimita răspunsul pe email la intrebarea pusă de noi.

Click aici pentru regulamentul concursului

Zona 51. O istorie necenzurată a celei mai secrete baze militare americane, de ANNIE JACOBSEN 

 Zona 51 este cea mai faimoasă unitate militară din lume. Şi nu există! Aflată la doar 110 kilometri de Las Vegas, în deşertul Nevada, baza nu a fost recunoscută niciodată de guvernul american, dar Zona 51 a captivat imaginaţia multora, decenii de-a rândul.  

Miturile şi ipotezele despre Zona 51 abundă de multă vreme, graţie secretului dens care o înconjoară. Unii pretind că aici se află extratereştri, sisteme de tuneluri subterane şi instalaţii nucleare. Alţii cred că aici a fost filmată aselenizarea. Larga răspândire a acestor zvonuri vine din faptul că nici o sursă interioară credibilă nu a divulgat adevărul despre perioada pe care a petrecut-o în Zona 51. Asta până acum.  

Annie Jacobsen a avut acces exclusiv la 19 oameni care au servit cu mândrie şi în secret câteva decenii la această bază şi care au acum între 75 şi 92 de ani. Ea a avut, de asemenea, un acces fără precedent la alţi 55 de oameni din personalul militar şi de informaţii, savanţi, piloţi şi ingineri care au avut legătură cu baza secretă, dintre care 32 au trăit şi au lucrat acolo multă vreme.

În Zona 51, Jacobsen ne arată ce s-a întâmplat cu adevărat în deşertul Nevada, de la testarea armelor nucleare până la construirea avioanelor supersonice secrete folosite în războiul împotriva terorismului.

coperta zona 51 jpg jpeg