CÂȘTIGĂTORII Câștigă cu Historia și Editura Litera o carte deosebită: «Mari enigme ale istoriei» jpeg

CÂȘTIGĂTORII Câștigă cu Historia și Editura Litera o carte deosebită: «Mari enigme ale istoriei»

📁 Carte
Autor: Redacția
🗓️ 21 septembrie 2015

Câștigă cu Historia și Editura Litera o carte deosebită:«Mari enigme ale istoriei», în cadrul concursului „O ZI DIN ISTORIE!".

CÂȘTIGĂTORII SUNT:

Apetrei Adriana-Elena 

Alex Moglan 

Adriana Ionita 

Burduaza Mihaela 

Beraru Teodor 

Răspunde corect la întrebarea „În ce an a fost asasinat John F. Kennedy?”, apoi abonează-te la newsletterul historia.ro, şi eşti înscris automat în tragerea la sorţi pentru cȃştigarea cărţii „Mari enigme ale istoriei”.Trimite răspunsul pe adresa de e-mail concurs.historia@historia.ro împreună cu datele tale de contact (nume complet, telefon). Câştigătorii, cinci la număr, vor fi publicati pe site-ul Historia.ro în data de 5 octombrie.

Perioada urmatoare de concurs 22 septembrie – 4 octombrie.

ATENTIE! Abonarea la newsletter in momentul tragerii la sorti este obligatorie! Daca nu sunteti abonati la newsletter in momentul tragerii la sorti, premiul se invalideaza si este extras un alt câştigător.Cei care sunt abonati mai vechi la newsletter participa automat la concursul nostru. Singurul lucru pe care trebuie sa il mai faca este sa trimita răspunsul pe email la intrebarea pusă de noi.

Click aici pentru regulamentul concursului

Mari enigme ale istoriei, de Pierre Bellemare

A supraviețuit marea ducesă Anastasia execuției bolșevice? S-a sinucis, într-adevăr, Marilyn Monroe sau a fost asasinată? A murit Ludovic al XVII-lea în închisoarea din Templu, la vârsta de numai zece ani? Ce se petrece, de fapt, în Triunghiul Bermudelor? Cine a fost Omul cu Masca de Fier? Unde se găsește comoara templierilor? Napoleon a fost otrăvit sau a murit din cauze naturale, pe insula Sfânta Elena?

Întrebari rămase multă vreme fără răspuns, subiecte care au captat atenția publică de-a lungul timpului, suscitând curiozitatea oamenilor din întreaga lume și provocând, uneori, scandaluri răsunătoare… Cartea de față explică toate aceste enigme celebre, dar și alte mistere mai puțin cunoscute, evitând, cu grijă, capcana senzaționalului și a teoriilor fanteziste lipsite de orice temei.

Cele 23 de povestiri pline de suspans, de revelații și de răsturnări de situație îi vor convinge și pe cei mai sceptici cititori că realitatea bate de multe ori ficțiunea și că istoria este, de departe, cel mai captivant roman.

Pierre Bellemare (n. 1929) este un cunoscut scriitor, romancier, prezentator de televiziune și actor francez. În urma colaborării sale fructuoase cu Jean-François Nahmias (n. 1944), reputat istoric și scriitor francez, au apărut mai multe romane și volume de povestiri thriller și polițiste de succes, printre care Asasinii, Dosarele morții, Nopți de coșmar, dar și lucrări de nonficțiune, precum Marile crime ale istoriei.

1730 jpg jpeg