CÂȘTIGĂTORII  Câștigă cu Historia și Editura Litera o carte deosebită: «Al Doilea Război Mondial  Berlin 1945» jpeg

CÂȘTIGĂTORII Câștigă cu Historia și Editura Litera o carte deosebită: «Al Doilea Război Mondial. Berlin 1945»

📁 Carte
Autor: Redacția
🗓️ 25 ianuarie 2016

Câștigă cu Historia și Editura Litera o carte deosebită:«Al Doilea Război Mondial. Berlin 1945», în cadrul concursului „O ZI DIN ISTORIE!".

CÂȘTIGĂTORII SUNT:

Eugen Csoka

Orbai Marius

Cristian Niculescu

Monica Stemate

Halic Mariana-Gabriela 

Răspunde corect la întrebarea „Când s-a încheiat Al Doilea Război Mondial? (lună, an)” şi eşti înscris automat în tragerea la sorţi pentru cȃştigarea cărţii „Furtuna războiului”. Trimite răspunsul pe adresa de e-mail concurs.historia@historia.ro împreună cu datele tale de contact (nume complet, telefon). Câştigătorii, cinci la număr, vor fi publicati pe site-ul Historia.ro în data de 8 februarie.

Perioada de concurs: 25 ianuarie – 7 februarie. 

ATENTIE! Abonarea la newsletter in momentul tragerii la sorti este obligatorie! Daca nu sunteti abonati la newsletter in momentul tragerii la sorti, premiul se invalideaza si este extras un alt câştigător.Cei care sunt abonati mai vechi la newsletter participa automat la concursul nostru. Singurul lucru pe care trebuie sa il mai faca este sa trimita răspunsul pe email la intrebarea pusă de noi.

Click aici pentru regulamentul concursului

Peter Antill,  Al Doilea Război Mondial. Berlin 1945

10 berlin c1 jpg jpeg

Al Treilea Reich al lui Hitler era în pragul colapsului total la mijlocul lui aprilie 1945, când Armata Roșie se afla la mai puțin de 100 de kilometri est de Berlin, fiind gata să captureze capitala Germaniei.

Istoricul Peter Antill descrie desfășurarea evenimentelor din această incitantă filă de istorie, examinând marșul sovieticilor către Berlin și rezistența finală a germanilor.

Această carte, beneficiind de o mulțime de hărți și de ilustrații, oferă o descriere plină de dramatism a ultimelor clipe ale celui de-al Treilea Reich, la sfârșitul conflagrației mondiale în Europa, și explorează strategia ambelor tabere și tacticile improvizate ale războiului urban.