Câştigă cu Historia bilete la concertul lui Edvin Marton jpeg

Câştigă cu Historia bilete la concertul lui Edvin Marton

📁 Expoziţii, Festivaluri, Conferințe
Autor: Redacția
🗓️ 16 aprilie 2018

Renumitul violonist și compozitor Edvin Marton, apreciat pentru stilul său unic de a fuziona muzica clasică cu pop-rock-ul zilelor noastre, va concerta la Sala Palatului din București, pe 20 aprilie, începând cu ora 19:30. Lasă un comentariu postării nostre de pe facebook cu numele persoanei alături de care ţi-ar plăcea să mergi la concert, apoi dă share articolului (postarea să fie publică) şi poţi câştiga una dintre cele 5 invitaţii duble la evenimentul de la Sala Palatului. Câştigătorii vor fi anunţaţi marţi, 17 aprilie la ora 13.00. 

bile jpg jpeg

Spectacolul pe care Edvin Marton îl va prezenta publicului de la București, intitulat „Stradivarius Concert Show”, va cuprinde interpretările electrizante ale unora dintre cele mai aplaudate compoziții muzicale, precum Tosca Fantasy, Godfather sau Love In Venice. Acestea sunt doar câteva dintre melodiile pe care le va interpreta la o vioară Stradivarius, evaluată la 7 milioane de dolari, realizată de celebrul lutier Antonio Stradivari, în anul 1699.

Alături de Edvin Marton, pe scena Sălii Palatului va urca Orchestra Metropolitană București, sub bagheta dirijorului Daniel Jinga. Deschiderea acestuia față de proiecte muzicale inedite i-a adus pe parcursul carierei colaborări de succes cu artiși români de renume precum, Angela Gheorghiu, Gheorghe Zamfir, Valentina Nafornita, Felicia Filip, PHOENIX, IRIS, Smiley, Marius Moga, Vlad Miriță și mulți alții.