„Camionagiii ghețurilor” revin pe HISTORY® jpeg

„Camionagiii ghețurilor” revin pe HISTORY®

📁 Recomandări de film
Autor: Redacția
🗓️ 14 octombrie 2014

În octombrie, eroii șoselelor de gheață revin pe HISTORY®-numărul 1 pe nişa televiziunilor de documentare din România¹. Al optulea sezon din „Camionagiii ghețurilor” va fi difuzat în fiecare joi, de la 23:00, începând cu 16 octombrie.

Un vortex polar a coborât către Canada, aducând cu sine cea mai grea iarnă din ultimul sezon. Vântul înghețat, troienele uriaşe şi viscolele orbitoare îi provoacă pe camionagii să își împingă la maximum limitele fizice şi psihice.

Dar, în ciuda condiţiilor grele, Polar Industries şi VP Express nu renunţă la războiul pe care l-au pornit anul trecut. Şeful de la VP Express, Hugh Rowland, l-a furat de la Polar pe legendarul Alex Debogorski. Deşi au fost rivali în trecut, prezenţa celor doi titani în aceeaşi echipă ar putea fi avantajul de care are nevoie VP Express pentru a-i scoate pe cei de la Polar din joc.

Nici șeful de la Polar, Mark Kohaykewych, nu se lasă mai prejos, furându-l pe șoferul de top de la VP Express din sezonul trecut, Todd Dewey, pentru a-l integra în echipa sa formată din Lisa Kelly, Darrell Ward și Art Burke. Mai mult decât atât, în acest an el își extinde harta de distribuție, aventurându-se pe niște șosele și mai înghețate și puțin străbătute.

Pentru eroii frontierelor îngheţate, acest sezon este o întrecere continuă pe “gheaţă subţire”. Mai multe detalii despre serial sunt disponibile pe site-ul oficial HISTORY.

Despre HISTORY®HISTORY® este o televiziune factuală ce prezintă o multitudine de personaje care împărtăşesc poveşti din trecut şi din prezent. La HISTORY®, limitele sunt împinse până la extrem, negocierile sunt câştigate şi noi detalii inedite ies mereu la iveală.