Bucharest Jewish Film Festival jpeg

Bucharest Jewish Film Festival

📁 Recomandări de film
🗓️ 6 noiembrie 2014

Aflat la a patra editie, Festivalul Filmului Evreiesc Bucuresti (Bucharest Jewish Film Festival-BJFF) propune publicului o bogata selectie de peste 50 de filme, majoritatea in premiera in Romania, ce vor fi proiectate, in perioada 7 –14 noiembrie, la Cinema Studio si Muzeul National al Taranului Roman.

În cadrul Galei de deschidere din 9 noiembrie va fi prezentat filmul german ANDERSWO ANYWHERE ELSE, în regia lui Ester Amrami.Festivalul se inscrie intr-o retea ce include peste 160 de evenimente organizate in intreaga lume sub brand-ul Jewish Film Festival si se adreseaza cinefililor pasionati de excelenta si inedit in arta cinematografica, publicului de orice varsta, doritor sa se informeze despre bogata mostenire culturala evreiasca la nivel mondial, cu accent pe Estul Europei si Romania.

Programuleditiei de anul acesta a festivalului, care va fi disponibil online la www.bjff.ro, include lungmetraje, scurtmetraje, documentare, opere de fictiune si filme de animatie, de la cele mai noi productii pana la pelicule de cinemateca, precum si expozitii de arta, workshop-uri si dezbateri cu tematica iudaica.

Alaturi de filmele din program, la Bucuresti vor fi prezenti regizori si producatori, personalitati ce se vor intalni cu specialistii din cinematografia romaneasca, cu reprezentantii mass-media, cu publicul bucurestean.

Accesul la proiectii este liber, in limita locurilor disponibile, cu exceptia Galei, unde accesul se va face pe baza de invitatie.Festivalul Filmului Evreiesc Bucuresti este organizat de Fundatia Culturala Art Promo si NOI Media Print S.A.