„Așii amanetului” aduc episoade speciale de Crăciun pe HISTORY®, cu invitați din „Colecţia de la Count's Kustoms” şi „Restaurări” jpeg

„Așii amanetului” aduc episoade speciale de Crăciun pe HISTORY®, cu invitați din „Colecţia de la Count's Kustoms” şi „Restaurări”

📁 Recomandări de film
Autor: Redacția
🗓️ 10 decembrie 2014

HISTORY®, canalul factual numărul 1 din România¹, va celebra sărbătorile prin difuzarea unor episoade speciale de Crăciun, aducându-le împreună pe cele mai iubite vedete de la HISTORY. Episoadele speciale vor fi transmise pe 15, 16 și 19 decembrie.

Primul episod, intitulat „Așii Amanetului:Crăciun la Vegas”, îi va aduce împreună pe vedetele din „Aşii amanetului”, „Colecţia de la Count's Kustoms”şi „Restaurări”, care se întâlnesc la un grătar de Crăciun. Vor debuta cu puțină dramă din magazinul de amanet, apoi vor dezbate cele mai bune și cele mai rele tranzacții încheiate vreodată. Apoi, băieții vor arunca o privire în urmă la cele mai uimitoare restaurări pe care Rick Dale și Danny le-au făcut vreodată pentru magazinul de atelier. Iar mai târziu, ajung la momentul în care trebuie să mănânce. Episodul, difuzat pe 15 decembrie, de la20:00, va arăta dacă băieții știu să gătească la fel de bine pe cât negociază.

„Așii amanetului – O altă poveste de Crăciun”va fidifuzat pe 16 decembrie, la 20:00, și îi va arăta pe așii amanetului participând la un concurs de felicitări de Crăciun. Cu un premiu uriaș la mijloc, vedetele își vor testa limitele, pentu a câștiga concursul. Apoi, o marionetă originală de la Jim Henson Creature Shop și un tren cu aburi Lionel din 1920 ajung în magazin, iar Rick, Corey și Chumlee vor trebui să tragă niște sfori pentru a menține negocierea pe șine.

Pe 19 decembrie, Așii amanetuluiau mai pregătit două episoade speciale:„Poveste de Crăciun”, de la 20:00, și „Moș Chumlee”, de la 20:30. În primul, băieții au ocazia să vadă un meniu de Crăciun din 1912 de la închisoarea Alcatraz, urmat de o vestă bombardieră purtată de un membru al faimosului escadrom al celui de-al doilea Război Mondial, The Hell Hawks. De asemenea, Chumlee este însărcinat cu organizarea petrecerii anuale de Crăciun. În al doilea episod, în timpul pregătirii petrecerii de Crăciun, Rick și Corey verifică o colecție de documente de promovare militare semnate de șase președinți americani și li Corey i se oferă un poster al unui film italian la schimb pentru posterul „Bullitt” cu Steve McQueen.

Mai multe informații despre episoade sunt disponibile pe site-ul officialHISTORY.