Agenda tv în perioada 15 ianuarie 15 februarie jpeg

Agenda tv în perioada 15 ianuarie-15 februarie

📁 Recomandări de film
Autor: Redacția
🗓️ 17 ianuarie 2019

Jamestown, din 20 ianuarie, Epic Drama
Săptămâna Memorială a Holocaustului, din 21 ianuarie, Viasat History
Elvis Presley: călătoria, 24 şi 31 ianuarie, HBO
Povestea lui Ian McKellen, 4 februarie, HBO

Elvis Presley: călătoria 

Un băiat din Tupelo, Mississippi, a ajuns cea mai mare vedetă a muzicii. Urmărind călătoria lui din copilărie şi până la ultimele înregistrări din 1976, documentarul include filmări incredibile din Graceland, legendara casă a lui Elvis Presley, și prezintă mai mult de 20 de interviuri cu producători, ingineri de sunet, regizori și alți artiști care l-au cunoscut sau care au fost profund influențați de el. Filmul cuprinde, de asemenea, fotografii și înregistrări nemaivăzute până acum din colecții private din toată lumea, iar coloana sonoră originală aparține lui Mike McCready, principalul chitarist al trupei Pearl Jam.  

HBO
Partea 1, joi, 24 ianuarie, 21:45
Partea 2, joi, 31 ianuarie, 21:40

Povestea lui Ian McKellen

Construit în jurul unui interviu de 14 ore, documentarul dezvăluie povestea lui Sir Ian McKellen, unul dintre cei mai importanți actori britanici ai tuturor timpurilor – de la copilăria lui din timpul războiului la spectacolele de teatru în care a jucat, la transformarea lui într-o stea influentă a teatrului, la cariera lui cinematografică, până când a declarat că este homosexual și a devenit un lider al campaniei pentru egalitate. Documentarul oferă acces fără precedent la albume foto private, la sumedenie de materiale de arhivă nemaivăzute, inclusiv jurnale scrise atunci când avea 12 ani, și la momente din culisele spectacolelor de teatru și din spatele camerelor de filmat.

HBO
Luni, 4 februarie, 12:45

Săptămâna Memorială a Holocaustului 

În ianuarie, Viasat History comemorează descoperirea celui mai sumbru moment din Al Doilea Război Mondial. Într-o serie de programe care prezintă în detaliu distrugerile provocate de Holocaust și dezvăluie dimensiunile reale ale fenomenului, Viasat History aduce un omagiu memoriei victimelor, în speranța că această parte de istorie nu se va mai repeta niciodată.

Viasat History
De luni, 21 ianuarie, de la 21:00

Jamestown

Virginia, anul 1619: colonia britanică Jamestown pare să se afle cu adevărat la capătul lumii. Timp de 12 ani, aici au trăit numai bărbaţi, dar aşezarea e zguduită de sosirea primelor femei în acest peisaj sălbatic, de o frumuseţe tulburătoare. Tot felul de poveşti şi răsturnări de situaţie se produc după ce noile sosite dau totul peste cap: apar triunghiuri sentimentale, rivalităţi amare şi competiţii teribile, declanşând conflicte serioase. În ultimă instanţă, cei de aici rămân totuşi uniţi de voinţa de fier care îi ajută nu doar să supravieţuiască în aceste locuri, ci chiar să ducă o viaţă bună.

Epic Drama
Duminica, din 20 ianuarie, 22:00