3 întâmplări inedite din lumea jocurilor de noroc jpeg

3 întâmplări inedite din lumea jocurilor de noroc

Autor: Redacția
🗓️ 19 noiembrie 2020

Vă prezentăm 3 întâmplări inedite din lumea jocurilor de noroc, care vă vor face să repetați clișeica zicală „viața bate filmul”. S-au întâmplat și se vor întâmpla multe lucruri în cazinouri. Evident, multe întâmplări interesante nu ajung să fie niciodată povestite publicului larg, însă există câteva excepții în acest sens. Am selectat 3 episoade care pot fi verificate și confirmate, pe care le vom expune și cu bune și cu rele.

Cea mai norocoasă jucătoare de zaruri este o bunică din New Jersey

În 2009, Patricia Demauro a intrat cu 100 de dolari în cazinoul Borgata Hotel Casino & Spa din Atlantic City, New Jersey, pentru a se distra, alături de o prietenă. Era a doua oară când juca celebrul joc „craps”, însă această sesiune avea să fie și cea mai prolifică din istoria cazinourilor.

Dacă jucătorii cu buzunarul cel mai gros abia rezistă o oră la masa de joc, bunica a rezista la masa de joc nu mai puțin de 4 ore și 18 minute, timp în care a câștig 154 de pariuri consecutive. Al 155-lea a fost pierzător, dar staff-ul cazinoului a ținut să sărbătorească momentul inedit cu un toast cu șampanie. Patricia a depășit recordul precedent (care a stat în picioare aproape 20 de ani) cu o oră și 12 minute!

img (2) (3) jpg jpeg

Bunica norocoasă și cazinoul au hotărât să nu dezvăluie suma câștigată în cadrul acelei sesiuni norocoase. Interesant este că șansele de a reuși o astfel de serie sunt de 1 la 1,56 de miliarde, adică mult mai mari decât a câștiga premiul cel mare la loto 6/49, a cărei cotă este de 1 la 14 milioane.

Deși pare imposibil de egalat, curajoșii care speră să prindă o astfel de serie ar fi bine să profite de cât mai multe bonusuri la cazinouri online – cum sunt cele din acest top – pentru a-și mări șansele de reușită.

Cel mai prost om de afaceri care a intrat într-un cazinou?

Terrance Watanabe este un om de afaceri american care a moștenit Oriental Trading Company – un important retailer dezvoltat de tatăl. Terrance a început să joace sume exorbitante în cazinouri și la mesele de poker după ce a vândut afacerea tatălui său în anul 2000.

Episodul care l-a făcut celebru s-a petrecut în 2007, atunci când afaceristul a pierdut 127 de milioane de dolari la finele unei sesiuni (în care ar fi rulat 825 de milioane de dolari) desfășurate în Caesars Palace & Rio All Suite. Watanabe a dat în judecată cazinoul, spunând că staff-ul l-a îmbătat până când a devenit aproape inconștient în speranța de a-și recupera banii.

img (3) (3) jpg jpeg

Procesul s-a încheiat însă nefavorabil pentru împătimit, deoarece tribunalul a constatat că Watanabe fusese anterior interzis pentru că afișase un comportament de jucător patologic. Totuși, cazinoul a fost amendat cu 225.000 de dolari de către Comisia de Gambling din New Jersey pentru că i-a permis lui Watanabe să participe la joc deși acesta consumase droguri.

Una dintre cele mai mari firme de curierat din lume există datorită jocurilor de noroc

FedEx, continuatoarea companiei Federal Express, înființată în 1971, care a fost prima firmă de curierat din lume care transporta coletele a doua zi, a rămas în afaceri datorită norocului. Gigantul american din domeniul logistic nu ar mai fi livrat peste 1.2 miliarde de colete dacă fondatorul Frederick Smith nu ar fi mers în Las Vegas într-u moment de disperare.

Smith a început afacerea după ce a moștenit 4 milioane de dolari și a împrumutat alte 80 de milioane de dolari pentru a-și cumpăra 8 avioane, cu care avea să acopere o rază de 35 de orașe. După doi ani de zile, firma se afla în prag de faliment, în special datorită faptului că prețurile carburanților crescuseră foarte mult. După ce o nouă cerere de împrumut i-a fost respinsă, fondatorul a luat ultimii 5.000 de dolari rămași în conturile Federal Express și a mers în Las Vegas, acolo unde i-a transformat în 27.000 de dolari după câteva zile de joc la mesele de Blackjack. Suma câștigată a fost suficientă pentru a mai menține compania operațională încă o săptămână.

img (4) jpg jpeg

Acest câștig, care poate părea insignifiant la prima vedere, i-a cumpărat suficient timp lui Smith pentru ca acesta să reușească în cele din urmă să obțină un împrumut de 11 milioane de dolari. În 1976, compania a intrat pe un făgaș bun, reușind să acumuleze profituri în valoare de 3.6 milioane de dolari.

Aceste 3 întâmplări ne demonstrează faptul că jocurile de noroc reprezintă o armă cu două tăișuri. Nimeni nu știe când și dacă îi va surâde norocul, așa că specialiștii ne recomandă să nu depășim niciodată granița distracției și să nu investim mai mult decât ne permitem să pierdem, fără să existe nici un fel de repercusiuni.