Top case de pariuri online la care poți paria legal – Bet365 e deja istorie! (P) png

Top case de pariuri online la care poți paria legal – Bet365 e deja istorie! (P)

Autor: Redacția

Fiecare al 20-lea român joacă în mod regulat la pariuri, așa că m-am gândit să construiesc untop case de pariuri onlinela care poți paria legal, pentru a-ți facilita alegerea opertorului potrivit pentru tine. Însă nu trebuie să te limitezi la unul singur. Este bine-cunoscut faptul că toți pariorii profesioniști au conturi deschise la cel puțin două sau trei agenții, pentru a putea beneficia de cele mai bune cote de pe piață, aproape de fiecare dată.

Chiar dacă numărul operatorilor licențiați temporar în România nu este chiar atât de mare, cele 19 opțiuni existente în momentul de față sunt suficiente pentru a te băgă puțin în ceață. Iată lista celor mai bune case de pariuri, alături de ofertele promoționale exclusive pe care comunitatea pariorilor din România le pune la bătaie pentru pasionați:

Unibet (D. ONJN 2164 / 28.08.2015)

1 unibet ro png png

Cea mai mare parte dintre milioanele de români care aveau cont la Bet365 au trecut la Unibet, după ce faimousul operator internațional a fost interzis pe teritoriul României. Acest lucru se datorează în primul rând similaritudinilor dintre cele două case de pariuri menționate mai sus.

Atunci când vorbim de Unibet, nu găsim nici un punct slab sau vreun capitol la care să putem spune că serviciul nu stă foarte bine. Platforma de pariere este extrem de bine optimizată pentru toate device-urile posibile:pc, tableta sau mobil și permite o navigare extrem de rapidă.

Oferta include zeci de sporturi și mii de competiții sportive de pe întregul mapamond. Fiecare evenimente are numeroase tipuri de pariuri disponibile, inclusiv câteva exclusive, pe care nu le putem găsi la concurenți. Cotele sunt cât se poate de competitive și practic nu fac altceva decât să completeze experiența completă pe care Unibet reușește să le-o ofere utilizatorilor.

Vreau să mă înregistrez la Unibet pentru a primi un Pariu 100% fără risc, până la 150 LEI!

SportingBet (D. ONJN 2163 / 28.08.2015)

1 sportingbet jpg jpeg

Sportingbet este unul dintre operatorii preferați ai românilor, încă de pe vremea când agenția sponsoriza cea mai iubită echipă din țară, Steaua București. Operatorul Britanic se poate lăuda cu un portofoliu de milioane de utilizatori, care joacă activ din peste 200 de țări. Având o experiență de peste 18 ani în industrie și pe Gică Craioveanu ca ambasadorul al brand-ului, rolul lui Sportingbet pe piața autohtonă este unul bine-stabilit.

După ce a fost preluat de William Hill în urmă cu câțiva ani de zile, platfoma de pariere a fost cu mult îmbunătățită. Însă, preluarea de către noii conducători a generat și o creștere substanțială în ceea ce privește oferta de pariuri, incluzând mult mai multe sporturi și tipuri de pariuri, dar și cote mai competitive.

Vreau să profit de un Pariu 100% gratuit, până la 300 RON la Sportingbet!

NetBet (D. ONJN 927 / 24.06.2015)

1 netbet 2 png png

Ambasadorul de imagine al agenției NetBet, Dan Petrescu, furnizează ponturi pentru meciurile din Liga 1 și Liga Campionilor, tuturor membrilor înregistrați, chiar pe site-ul operatorului. NetBet a mai dat și o altă lovitură de imagine pe plan local, după ce a încheiat un parteneriat cu FCSB, echipă pe care o sponsorizează și în acest moment.

Suportul pentru utilizatori, oferit în limba română, este extrem de lăudat de către consumatori și mai ales de către începători. Oferta bogată de pariuri live este un alt punct forte al operatorului, care transmite din ce în ce mai multe evenimente live video în ultima perioadă.

Vreau să iau acum un Bonus de 100%, până la 350 de LEI la NetBet!

Fortuna (D. ONJN 2159 / 28.08.2015)

1 fortuna 0 png png

Nu cred că mai există vreun român care să nu fi auzit de Fortuna. Operatorul de origine cehă a intrat în forța pe piața românească la sfârșitul anului trecut, preluând 400 de agenții de la PublicBet, la care s-au mai adăugat peste alte 200 de puncte de lucru deschise în toată țară.

Oferta online este una extrem de bogată și plină de bonusuri. Fortuna este numărul 1 pentru jucătorii de pariuri de tip sistem, deoarece oferă miza minimă per bilet sau linie din sistem de 0, 10 USD, adică echivalentul a sub 50 de bani.

Vreau să primesc 1000 RON Pachet de bun venit+50 RON FREEBET prin PariuriX la Fortuna!

888sport (D. ONJN 2162 / 28.08.2015)

1 888sport 0 png png

888sport este o casă de pariuri extrem de cunoscută în occident. Operatorul din Gibraltar sponsorizează Campionatul Mondial de Snooker, Campionatul Mondial de Tenis de Masă și Campionatul Mondial de Poker, printre altele.

Platforma și oferta operatorului este extrem de bine pusă la punct și îi permite oricărui utilizator să se familiarizeze imediat cu aceasta.

Vreau să pariez un bilet cu Profit triplu cu miză de până la 10 $/€/£ la 888sport!

PariuriX.com-Decizia ONJN nr. 697/18.04.2016

https://www.youtube.com/watch?v=M1VCmfN781I