Te abonezi la Historia şi câştigi   CÂȘTIGĂTORII jpeg

Te abonezi la Historia şi câştigi - CÂȘTIGĂTORII

📁 Patrimoniu
Autor: Redacția

UPDATE:Cei 23 de fericiți câștigători ai campaniei noastre de abonare sunt:

Weekend la Conacul Polizu-Maxut:

1. Costache Gheorghe–Craiova,  

2. Cristina Tatulici – Galati,  

3. SC Euroaxz S.R.L- Craiova.

Enciclopediile oferite de editura Aquila:

“1000 de ani”: 

1. Demetrescu Traian – Timişoara,

2. Nica Alina-Oradea,

3.Sandru Stefăniţă-Craiova,  

4. Lazăr Grigore-Cluj,

5. Giuliano Tevi-Bucureşti

“1000 minuni ale lumii”

1.Cornelia Cercel-Snagov,

2.Apostol Mirela-Galaţi

3. S.C. INSIDE MEDIA S.R.L-Baia Mare,

4.Liviu Pleşcan-Iaşi,

5.Radu Călin Dan-Bucureşti

“Istoria ilustrata a secolului XIX”:

1. Iroaie Ştefan Marian-Bucureşti,

2. Avram Gheorghe-Cluj-Napoca,

3. Cionca Laura Claudia-Baia Mare,

4. Tesloianu Nicolae-Bucureşti,

5. Opaschi Tudor- Bucureşti

“1000 de minuni arhitecturale”

1. Florentina Ivanov-Bucureşti,

2.Iulian Hostiuc-Bucureşti,

3.Drăguţ Vorel-Iaşi,

4. Păun Gabriel-Bucureşti,

5.Baican Mihai-Cluj-Napoca

Abonează-te la HISTORIA, cea mai citită revistă de istorie, în perioada 12 decembrie 2012-24 ianuarie 2013 şi poţi câştiga prin tragere la sorţi, 3 weekend-uri DELUXE la Conacul Polizu Maxut sau una dintre cele 20 de Encicolopedii oferite de Editura Aquila. 

Preţuri Abonamente:

12 luni-72 lei

24 luni-120 lei

Te poţi abona:

Online -http://abonamente.adevarul.ro/9_historia

Prin SMS (valabil din reţelele Orange, Vodafone, Cosmote) -12 luni-2 SMS la 7468 cu textul Historia-8 Euro/ SMS, preţ fără TVA

Prin ordin de plată în contul Zirkon Media, RO14RNCB0089 0037 2253 0001, CUI:RO 14163415 deschis la BCR sucursala Theodor Pallady.

Pentru a primi revista trebuie să trimiti dovada plăţii şi adresa de livrare prin e-mail la abonamente@zirkonmedia.ro. Pentru informatii suna la 0730.190.899 (tarif normal), intre orele 9-18 *(luni-vineri), sau scrie la abonamente@zirkonmedia.ro

Atentie!Pentru a intra in cursa pentru premiile puse in joc de revista Historia, Conacul Polizu si Editura Aquila, trebuie sa te abonaze pe 12 sau 24 de luni, celelalte tipuri de abonamente nu sunt subiectul acestei campanii.

1 Blazon final 1 jpg jpeg 1 AQUILA logo decupat jpg jpeg

Conacul Polizueste un fost conac boieresc construit între anii 1870 -1878 de către Constantin Ghica-Deleni, în satul Maxut, comuna Deleni, judeţul Iaşi. Clădirea funcţionat pe parcursul anilor ca reşedinţa de vară a familiei şi a moştenitorilo ulteriori. Odată cu instaurarea regimului comunist, clădirea a deservit drept cazarmă de armată rusească şi apoi drept diverse forme de administrare comunistă. Din anul 2005 însă unitatea a intrat într-un amplu proces de reamenajare şi restaurare, cu ajutorul specialiştilor şi materialelor de construcţie de cea mai bună calitate. Conacul se află la 70 de km Iaşi şi la 40 de km de Botoşani.

Clădirea principală. În clădirea principală sunt date în procesul de cazare un număr de 7 camere-duble, de tip double sau twin. În aceste camere, la cerere se pot monta paturi extra, maxim unul per cameră. Camerele sunt decorate in stilul secolelor XVIII-XIX. La subsolul clădirii există o cramă, dotată cu spaţii de servire a mesei, spaţii de zi etc, cât şi o salină la care oaspeţii au acces gratuit.

1 120504ac151 foto jpg jpeg

Parcul şi împrejurimile. Parcul dendrologic este alcătuit din numeroase specii de arbori şi arbuşti:nuc, mesteacăn, brad, molid, castani, aluni etc. Livezile sunt alcătuite din cireşi, vişini şi meri. De asemenea, avem culturi de roşii, vinete, castraveţi, ceapă, usturoi şi multe alte legume proaspete. De asemenea, parcul este dotat şi cu o pistă de biciclete.

Mai multe informaţii despre Conacul Polizu puteţi afla accesând linkul urmator:www.conacpolizu.ro

Iată şi o scurtă prezentare a premiilor oferite deEditura Aquila, câte 5 cărţi din fiecare titlu:

Coperta 1000 de ani JPG jpeg

1000 de ani

Această lucrare îşi propune să pună la dispoziţia cititorului un ansamblu de informaţii şi date istorice care să satisfacă atât interesul pentru evenimentele politico-istorice, cât şi pentru cele culturale, spirituale, sociale şi economice. Accesul cititorului la informaţiile istorice este facilitat prin intermediul ilustraţiilor.

1000 de minuni ale lumii.

Coperta 1000 de minuni ale lumii jpg jpeg

Antichitatea cunoştea 7 minuni ale lumii, epoca modernă cunoaşte mult mai multe:în acest splendid album sunt adunate peste 1000 de monumente impresionante, opere arhitectonice şi peisaje unice de pe toate continentele. Pe lângă cele care fac parte din patrimoniul UNESCO, se găsesc aici multe altele, care merită a fi numite minuni ale lumii:toate ne uimesc, nu numai vechiul oraş Lübeck, impresionanta Alhambra din Granada, monumentalul Taj Mahal, zgârie-norii din Manhattan sau nesfârşitele întinderi ale parcului natural african Serengeti, ci şi zona de depozite protejată prin lege din portul Hamburg, insula Santorin din Arhipelagul Cicladelor, canalul imperial vechi de sute de ani dintre Hanciou şi Pekin, marea moschee din Casablanca construită în 1999 şi care este cea mai mare construcţie sacră din lume sau podul cu o lungime de 8, 3 kilometri, care leagă San-Francisco de Oakland-Bay. Toate minunile lumii sunt descrise plastic şi ilustrate cu fotografii color. Pentru orientare se pot folosi hărţile mari ale continentelor, hărţile ţărilor de pe fiecare pagină şi un indice complet. Un album care ne poartă într-o călătorie pe întreg globul pământesc – printre minunile acestei lumi.

Coperta Istoria Ilustrata a sec  19 jpg jpeg

Istoria ilustrată a secolului al XIX-lea

Această carte este un portret informativ şi bogat ilustrat al secolului al XIX-lea. Fiecare eveniment important care a avut loc între 1800 şi 1900 este descris atât în cuvinte, cât şi în imagini:situaţii politice, progrese în ştiinţă, tehnologie, arte, religie şi filozofie, explorări şi călătorii ale cunoaşterii, sport, schimbări în societate şi în viaţa de zi cu zi. 

1000 de minuni arhitecturale   coperta1 jpg jpeg

1000 de minuni arhitecturale

Cartea 1000 de minuni arhitecturale vă prezintă cele mai frumoase şi interesante clădiri din întreaga lume, din punct de vedere arhitectural:biserici, castele, palate, temple, turnuri, catedrale, teatre, poduri şi multe altele. Perioada de timp acoperă întreaga istorie a arhitecturii, începând cu monumentele megalitice de la Stonehenge, ridicate în Anglia în urmă cu 5000 de ani, continuând cu piramidele din Egipt şi cu templele şi Colosseum-ul ce au reprezentat podoabele arhitectonice ale Romei Antice. În album sunt prezentate apoi construcţiile pline de mister ale incaşilor, marile catedrale ale Evului Mediu european, templele asiatice, pentru ca o secţiune consistentă să fie dedicată, de asemenea, clădirilor moderne, precum zgârie-norii secolelor XX şi XXI. Informaţie de calitate, dar şi satisfacţie estetică izvorâtă din contemplarea celor 1000 de minuni arhitecturale prezentate – acestea sunt argumentele pentru care acest volum merită un loc proeminent în biblioteca dumneavoastră.

 

 

<strong>Regulamentul Campaniei de abonare Iarna 2012!</strong>

Art.1. ORGANIZATORUL CONCURSULUI  “ Campanie de abonare Iarna 2012”

1.1.        S.C. ADEVARUL HOLDING S.R.L., persoana juridica româna, cu sediul

social în Bucureşti, str. Fabrica de Glucoza nr. 21, Sector 2, înregistrata în Registrul Comertului Bucureşti sub nr. J40/14119/2006, CUI RO 18990288, având contul nr. cont bancar RO16 RNCB 0070 1048 3031 0001, deschis la BCR sucursala Pipera, Bucureşti Romania, înregistrata  ca operator în evidentele autoritatii nationale de supraveghere a prelucrarii datelor cu caracter personal, sub numarul  6363organizeaza concursul ‚Campania de abonare Iarna 2012’, in revista Historia.

1.2. Concursul se va derula cu respectarea prevederilor cuprinse in prezentul regulament (denumit în cele ce urmeaza “Regulamentul”).

Termenii şi conditiile prezentului Regulament, aşa cum sunt prezentate mai jos, sunt obligatorii pentru toti participantii la concurs.

1.3. Organizatorii îşi rezerva dreptul de a modifica Regulamentul, aducând la cunoştinta publicului acest fapt.

Art.2.  DURATA CONCURSULUI

Concursul “Campanie de abonare Iarna 2012!” se desfaşoara în perioada 12.12.2012 – 24.01.2013.

Art 3. PREMIILE OFERITE

3.1. În cadrul concursului “Campanie de abonare Iarna 2012!” vor fi oferite prin tragere la sorti:

Trei weekendurila Conacul Polizu – Maxut, fiecare weekend este valabil pentru 2 persoane şi include:cazare, masa, program vizitare Harlau. Valoarea unui weekend este de 2266.95 lei tva inclus.

Perioada in care se acorda weekendurile este:15.03.2013 – 21.04.2013.

Premiile din aceasta categorie se acorda numai persoanei câstigatoare şi nu sunt transmisibile.

Douazeci de enciclopedii in valoare totala de 3123.1 lei, TVA inclus.

Valoarea totala a premiilor este de 9921.95 lei.

Art. 4. MECANISMUL CONCURSULUI

 4.1. Pentru a participa la concurs, cititorii participanti trebuie sa se aboneze la revista Historia  pentru 12 sau 24 de luni, în perioada 12.12.2012 – 24.01.2012. Înscrierea se face achitând contravaloarea abonamentului ales prin una din urmatoarele metode:

Plata online:Pentru a contracta abonamente cu plata online este nevoie de card de credit/debit VISA, MASTERCARD, VISA ELECTRON, MAESTRO valabil. Se alege varianta de abonament, cantitatea si data de început a abonamentului, apoi completeaza formularele cu datele de identificare în pagina web securizata. Abonamentele se pot contracta prin aceasta metoda la adresele:http://abonamente.adevarul.ro/9_historiasau http://abonamente.click.ro/9_historia

Pretul abonamentelor contractate prin aceasta metoda:12 luni 72 lei, 24 luni 120 lei.

Plata prin mandat poştal sau ordin de plata:Se completeaza talonul de abonare de la adresele http://abonamente.adevarul.ro/9_historiasau http://abonamente.click.ro/9_historiaşi se trimite împreuna cu copia dupa dovada platii fie prin fax la numarul – 0318.056.519, sau pe e-mail la abonamente@zirkonmedia.ro. Plata se face în contul Zirkon Media cu numarul RO14 RNCB 0089 0037 2253 0001, deschis la BCR sucursala Theodor Pallady, cod fiscal 14163415, folosind obligatoriu Talonul de Abonament. Pretul abonamentelor contractate prin aceasta metoda este:12 luni 72 lei, 24 luni 120 lei.

Prin SMS:12 luni-2 SMS la 7468 cu textul HISTORIA-8 euro/SMS, preț fara TVA, valabil din rețelele ORANGE, VODAFONE, COSMOTE.4.1.1.Preturile abonamentelor contractate online şi prin plata în cont sunt exprimate în lei si includ TVA (9%).Abonamentul la Historia include în pret transportul şi livrarea la adresa indicata de abonat. Prezentarea la plata se face pana la data de 25 ale lunii pentru ca livrarea abonamentului sa se faca incepand din luna urmatoare.  Livrarea revistei se face începând cu primul numar de dupa data de 1 a lunii de catre firmele specializate în distributia de presa, la adresa indicata de abonat. Adresa de livrare poate fi modificata pe parcursul derularii abonamentului, la solicitarea abonatului. Abonamentele platite prin sistemul online pot fi livrate doar pe teritoriul României.

4.2. Nu se poate intra în concurs decât daca s-au îndeplinit etapele mentionate mai sus, în paragraful 4.1 . Ultima data de participare la concurs şi de contractare a unui abonament este 24.01.2013.

4.3. Extragerea se va face electronic din lista abonatilor cu abonamente încheiate pe perioada de desfaşurare a campaniei, in data de 4.02.2013, si va fi publicata pe siteul www.historia.rosi in revista Historia pe data de 13.02.2012.

4.5. Organizatorul îşi rezerva dreptul de a modifica, în caz de necesitate, data tragerii la sorti, cu notificare prealabila, pastrând numarul şi valoarea maxima a premiilor anuntate initial.

4.6. Dupa extragerea, în mod aleatoriu, a numelui participantilor şi verificarea îndeplinirii conditiilor de participare castigatorul va fi sunat si anuntat.

4.7. Data limita de revendicare a premiilor este 1.03.2013.

Art 5. ACORDAREA PREMIILOR

5.1 Câstigatorii vor fi contactati pentru anuntarea si confirmarea premiului, la datele de contact furnizate la incheierea abonamentului. Lista câştigatorilor va fi de asemenea publicata pe site-ul http://www.historia.ro.

5.2 In cazul in care nu au putut fi contactati, castigatorii pot suna pentru revendicarea premiilor la numarul de telefon 0730 190 899 de luni pâna vineri între orele 9:00 – 18:00. Data limita de revendicare a premiilor este 1.03.2013

5.2. Pentru a intra în posesia premiului câştigatorul trebuie sa vina la sediul organizatorului cu actul de identiate CI/BI şi sa semneze proces verbal pentru predarea-primirea premiului, iar pentru cei care sunt din alte localitati sa trimita copia de buletin (scan) la adresa abonamente@zirkonmedia.ro.

5.3. Neprezentarea unui document de identitate si a dovezii plati abonamentului va conduce în mod obligatoriu la neacordarea premiului.

5.4. Câştigatorii vor semna pe lânga procesul verbal de primire a premiului şi un acord cu organizatorul în care îşi pot exprima sau nu consimtamântul pentru  ca  fotografiile sau imaginea lor, sa fie/sa nu fie folosite de catre SC Adevarul Holding SRL, în scopuri publicistice şi/sau publicitare, de marketing, în diverse materiale tiparite (publicatii, etc), audio, video (site-urile societatilor, etc).

 5.5. Premiile se vor acorda la sediul organizatorului din  şos. Fabrica de Glucoza nr. 21, sector 2, Bucureşti.

5.6. SC ADEVARUL HOLDING SRL nu-şi asuma raspunderea pentru orice reclamatie privind calitatea premiilor oferite, orice reclamatii fiind indreptate sau redirectionate catre furnizorul premiilor.

5.7. În cazul în care, pâna la data de  1.03.2013, câştigatorii publicati în revista sau pe site nu semneaza procesul verbal cu organizatorul, aceştia vor pierde premiul, premiile astfel neacordate nefacând obiectul unei noi trageri la sorti.

5.8. Nu se acorda contravaloarea in bani a premiului.

 Art.6. REGULAMENTUL CONCURSULUI  “ Campanie de abonare Iarna 2012”

6.1. Regulamentul de participare/desfaşurare a concursului se afla în forma completa, pe siteul http://www.historia.ro. De asemenea va putea fi consultat gratuit în întregime la sediul organizatorului specificat la art.1.

Art. 7. VALOAREA PREMIILOR / TAXE SI IMPOZITE

7.1. Valoarea premiilor este bruta.

7.2. Concursul se desfaşoara în acord cu prevederile Codului Fiscal, aprobat prin Legea nr. 571 din 2003 actualizata. Impozitul pentru premiile în produse ce depaşesc valoarea de 600 ron net va fi suportat de catre Organizator. Impozitul pentru premiile în bani ce depaşesc valoarea de 600 ron net va fi suportat de catre Câştigator, acesta fiind retinut câştigatorului din suma câştigata. Nu sunt impozabile veniturile obtinute din premii în bani şi/sau în natura, sub valoarea sumei 600 lei, pentru fiecare premiu.

Orice alte obligatii de natura fiscala sau de alta natura în legatura cu aceste venituri sunt în sarcina exclusiva a câştigatorilor.

7.3.Organizatorii se obliga sa nu acorde contravaloarea în alte obiecte sau în bani a premiilor oferite la acest concurs, acordând exclusiv premiul stabilit prin regulament, iar câştigatorii nu pot solicita modificarea parametrilor premiilor oferite.

ART. 8. PROTECTIA DATELOR PERSONALE

8.1. Prin participarea la concursul “Campanie de abonare Iarna 2012!”participantii pot fi/nu pot fi de acord ca datele lor personale sa intre în baza de date a organizatorului, acestea putând fi folosite pentru activitatile de marketing ale acestuia.

8.2. Organizatorii se obliga ca datele personale transmise de participanti sa nu fie difuzate catre terti sau în strainatate, cu exceptia persoanelor implicate în organizarea loteriei sau a operatorului de marketing direct al Organizatorului.

8.3. Datele personale prelucrate vor fi nume, prenume, adresa din actul de identitate, numar de telefon, email.

8.4. Organizatorul îşi rezerva dreptul de a anunta public numele participantilor câştigatori şi premiile câştigate, în conformitate cu legislatia în vigoare.

8.5. Participantii au dreptul de a solicita, printr-o cerere scrisa adresata Organizatorului, stergerea sau actualizarea datelor personale, în conformitate cu prevederile Legii 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulatie a acestor date precum şi ale Legii 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protectia vietii private în sectorul comunicatiilor electronice.

8.6. De asemenea, organizatorul informeaza participantii ca beneficiaza de drepturile prevazute de art. 12-18 din Legea 677/2001, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces, dreptul de interventie asupra datelor şi dreptul de opozitie etc. pe care le pot exercita printr-o cerere scrisa adresata catre SC ADEVARUL HOLDING SRL.

8.7. În contextul celor mai sus mentionate, drepturile persoanei vizate în contextul prelucrarii datelor cu caracter personal sunt:

 Dreptul de acces la date

Orice persoana vizata are dreptul de a obtine de la operator, la

cerere şi în mod gratuit pentru o solicitare pe an, confirmarea faptului ca datele care o privesc sunt sau nu sunt prelucrate de acesta.    

Operatorul este obligat, în situatia în care prelucreaza date cu

caracter personal care privesc solicitantul, sa comunice acestuia, împreuna cu confirmarea, cel putin urmatoarele:

informatii referitoare la scopurile prelucrarii, categoriile de date avute în vedere

şi destinatarii sau categoriile de destinatari carora le sunt dezvaluite datele;

comunicarea într-o forma inteligibila a datelor care fac obiectul prelucrarii,

precum şi a oricarei informatii disponibile cu privire la originea datelor;

informatii asupra principiilor de functionare a mecanismului prin care se

efectueaza orice prelucrare automata a datelor care vizeaza persoana respectiva;

informatii privind existenta dreptului de interventie asupra datelor şi a dreptului

de opozitie, precum şi conditiile în care pot fi exercitate;

informatii asupra posibilitatii de a consulta registrul de evidenta a prelucrarilor

de date cu caracter personal, de a inainta plângere catre autoritatea de supraveghere, precum şi de a se adresa instantei pentru atacarea deciziilor operatorului.

Persoana vizata poate solicita de la operator informatiile de mai

Sus printr-o cerere intocmita în forma scrisa, datata şi semnata. În cerere solicitantul poate arata daca doreşte ca informatiile sa îi fie comunicate la o anumita adresa, care poate fi şi de posta electronica, sau printr-un serviciu de corespondenta care sa asigure ca predarea i se va face numai personal.

Operatorul este obligat sa comunice informatiile solicitate în

termen de 15 zile de la data primirii cererii, cu respectarea eventualei optiuni a solicitantului exprimate potrivit celor de mai sus.

Dreptul de interventie asupra datelor

Orice persoana vizata are dreptul de a obtine de la operator, la

cerere şi în mod gratuit:

dupa caz, rectificarea, actualizarea, blocarea sau ştergerea datelor a caror prelucrare nu este conforma prezentei legi, in special a datelor incomplete sau inexacte;

dupa caz, transformarea în date anonime a datelor a caror prelucrare nu este conforma prezentei legi;

notificarea catre tertii carora le-au fost dezvaluite datele a oricarei operatiuni efectuate conform lit. a. sau b., daca aceasta notificare nu se dovedeşte imposibila sau nu presupune un efort disproportionat fata de interesul legitim care ar putea fi lezat.

Pentru exercitarea acestui drept, persoana vizata va înainta

operatorului o cerere întocmita în forma scrisa, datata şi semnata. În cerere solicitantul poate arata daca doreşte ca informatiile sa îi fie comunicate la o anumita adresa, care poate fi şi de posta electronica, sau printr-un serviciu de corespondenta care sa asigure ca predarea i se va face numai personal.

Operatorul este obligat sa comunice masurile luate în temeiul

prevederilor precedente, precum si, daca este cazul, numele tertului caruia i-au fost dezvaluite datele cu caracter personal referitoare la persoana vizata, în termen de 15 zile de la data primirii cererii, cu respectarea eventualei optiuni a solicitantului de a i se comunica informatiile în scris la o anumita adresa fizica sau virtuala (electronica).

Dreptul de opozitie

Persoana vizata are dreptul de a se opune în orice moment, în mod

gratuit şi fara nici o justificare, ca datele care o vizeaza sa fie prelucrate în scop de marketing direct, în numele operatorului sau al unui tert, sau sa fie dezvaluite unor terti într-un asemenea scop.

În vederea exercitarii drepturilor prevazute mai sus, persoana

vizata va inainta operatorului o cerere intocmita în forma scrisa, datata şi semnata. În cerere, solicitantul poate arata daca doreşte ca informatiile sa îi fie comunicate la o anumita adresa, care poate fi si de posta electronica, sau printr-un serviciu de corespondenta care sa asigure ca predarea i se va face numai personal.

Operatorul este obligat sa comunice persoanei vizate masurile

luate, precum şi, daca este cazul, numele tertului caruia i-au fost dezvaluite datele cu caracter personal referitoare la persoana vizata, în termen de 15 zile de la data primirii cererii, cu respectarea eventualei optiuni a solicitantului de a i se comunica informatiile în scris la o anumita adresa fizica sau virtuala (electronica).

Dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale

8.7.4.1. Orice persoana are dreptul de a cere si de a obtine:

a. retragerea sau anularea oricarei decizii care produce efecte juridice în privinta sa, adoptata exclusiv pe baza unei prelucrari de date cu caracter personal, efectuata prin mijloace automate, destinata sa evalueze unele aspecte ale personalitatii sale, precum competent profesionala, credibilitatea, comportamentul ori alte asemenea aspecte;

b. reevaluarea oricarei alte decizii luate în privinta sa, care o afecteaza în mod semnificativ,

c. daca decizia a fost adoptata exclusiv pe baza unei prelucrari de date care întruneşte conditiile prevazute la lit. a).

8.7.4.2. Respectându-se celelalte garantii prevazute de lege, o persoana poate fi supusa unei decizii de natura celei de mai sus, în urmatoarele situatii:

a. decizia este luata în cadrul încheierii sau executarii unui contract, cu conditia ca cererea de încheiere sau de executare a contractului introdusa de persoana vizata sa fi fost satisfacuta sau ca unele masuri adecvate, precum posibilitatea de a-şi sustine punctul de vedere, sa garanteze apararea propriului interes legitim;

b. decizia este autorizata de o lege care precizeaza masurile ce garanteaza apararea interesului legitim al persoanei vizate.

Dreptul de a se adresa justitiei

Fara a se aduce atingere posibilitatii de a se adresa cu plângere

autoritatii de supraveghere, persoanele vizate au dreptul de a se adresa justitiei pentru apararea oricaror drepturi garantate de prezenta lege care le-au fost încalcate.

Orice persoana care a suferit un prejudiciu în urma unei prelucrari

de date cu caracter personal, efectuata ilegal, se poate adresa instantei competente pentru repararea acestuia.

Instanta competenta este cea în a carei raza teritoriala domiciliaza

reclamantul. Cererea de chemare in judecata este scutita de taxa de timbru.

Dreptul de a înainta plângere catre autoritatea de supraveghere,   în

situatia în care considera ca datele sale nu au fost prelucrate conform legii.

Plângerea se poate face direct sau prin reprezentant. Plângerea

catre autoritatea de supraveghere nu poate fi înaintata daca o cerere in justitie, având acelaşi obiect şi aceleaşi parti, a fost introdusa anterior.

De asemenea câştigatorii au optiunea de a-şi exprima printr-un acord scris

consimtamântul expres şi neechivoc ca imaginea lor – numele, fotografia – sa fie/sa nu fie facuta publica şi sa fie/sa nu fie folosita de organizator în diverse materiale tiparite, audio, video pentru promovarea concursului.

Prelucrarea datelor cu caracter personal se face in conformitate cu

Dispozitiile Legii 677/2001 înregistrata sub 6363 la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal.

Prin participarea la concurs, jucatorii accepta prevederile prezentului

Regulament de Concurs.

Art. 9. DREPTUL LA PARTICIPARE – Participanti minori şi persoane lipsite de capacitate juridica

9.1. Nu este permisa participarea la concurs al minorilor şi a persoanelor lipsite de capacitate de exercitiu.

9.3. Angajatii trustului de presa Adevarul Holding, cei ai SC Media Promovalores SRL, ai Adevarul Distributie, Adevarul Digital Media, Foto Adevarul, Mediasoft Comunicare, Satiricon, Tipomedia, Editura Historia, Mediatim, Westipo International, Standard Press Distribution, şi cei ai Adevarul SA, sotul/sotia, rudele şi afinii de gradul I pâna la gradul IV inclusiv ale acestora, precum şi distribuitorii de presa autorizati nu pot participa la acest concurs.

Art. 10. ÎNCETAREA CONCURSULUI

10.1. Prezentul concurs poate înceta în urmatoarele cazuri:

în cazul aparitiei unui eveniment ce constituie caz de forta majora, conform

legislatiei în vigoare,

b. printr-o decizie a organizatorilor, dar nu înainte de a anunta publicul prin intermediul site-urilor http://www.historia.ro

c. în cazul schimbarii cadrului legislativ, astfel încât organizarea şi desfaşurarea

concursului cu caracter promotional sa presupuna marirea bugetului alocat acestui proiect.

Art.11. LITIGII

11.1. Eventualele reclamatii legate de desfaşurarea concursului vor fi facute pe adresa organizatorului:Bucureşti, str. Fabrica de Glucoza nr. 21, sector 2, Bucureşti pâna la data de 1.03.2012, abonamente@zirkonmedia.rosau la numarul de telefon 0730 190 899 (tarif normal, L-V, 09.00 – 18.00). Reclamatiile ulterioare nu vor mai fi luate în considerare.

11.2. Eventualele litigii aparute între organizatori şi participantii la prezentul concurs se vor rezolva pe cale amiabila sau, în cazul în care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoreşti competente din România.

Art. 12. ALTE PREVEDERI

12.1. Prin participarea la concurs, jucatorii accepta prevederile prezentului Regulament de Concurs. Pentru a cere alte detalii despre concurs sunati la numarul de telefon 0730 190 899,   tarif normal.

12.2. Orice modificare a prezentului regulament se va face prin act aditional scris şi va fi anuntata pe site-urile http://www.historia.ro.