Sunt streamerii de  sloturi online reali sau comit anumite fraude? Află cum faci diferența dintre un streamer autentic și unul fake! jpeg

Sunt streamerii de sloturi online reali sau comit anumite fraude? Află cum faci diferența dintre un streamer autentic și unul fake!

Autor: advertorial

Platformele de streaming sunt la mare căutare, cel puțin pe teritoriu străin, iar cel mai mulți streameri de gambling au milioane de urmăritori, obținând astfel și diverse colaborări fructuoase sau contracte de imagine. 

Chiar și în zona de sloturi există diverși streameri faimoși pentru investiții pe care le-au făcut și câștigurile pe care le-au acumulat. Dar câte dintre lucrurile prezentate urmaritorilor sunt adevărate? 

Descoperă mai multe în acest articol! 

Ce trebuie să știi despre streaming-ul de sloturi

Actuala platformă de jocuri, Twitch, a apărut în anul 2007 și, la momentul respectiv, era cunoscută sunt numele de Justin. TV. La început, platforma era destinată persoanelor pasionate de jocurile video, ce doreau să-și arate abilitățile și să împărtășească secretele și altor fani ai diverselor jocuri populare la vremea aceea. 

Ulterior, de câțiva ani, Twitch a devenit mai mult o platformă de streaming pentru zona de jocuri de cazinou, în special pentru sloturi, iar fenomenul a luat amploare, chiar și în prezent, streamerii care sunt specializați în această zonă, au sute de mii de urmăritori. Desigur, pentru a atrage fani, pe lângă veleitățile pe care le demonstrezi la jocurile pe care alegi să le arăți, este necesar să fii și carismatic, amuzant și să te faci remarcat prin personalitatea pe care o ai. 

În România, live-urile pe Twitch nu sunt la mare căutare, streamerii noștri atrăgând abia câteva zeci de oameni pe live-uri, iar cei mai norocoși au până în 1000 de vizitatori. 

În străinătate, însă, lucrurile stau mult mai diferit, iar streamerii ating și milioane de urmăritori pe live-uri. 

Este și cazul lui Ismael 'Roshtein' Swartz, un suedez ce a devenit cunoscut pe această platformă, în special pentru felul în care își sărbătorea victoriile la jocurile de noroc. 

Transmiterea de sloturi este un "peocedeu" pe care o fac streamerii și reprezintă modalitatea prin care cei care vizionează live-urile sunt la curent cu cele mai noi apariții din acest domeniu sau cu update-urile recente făcute asupra anumitor jocuri de cazinou. 

Deși totul părea doar un hobby, în realitatea lucrurile nu stau chiar așa. Streamingul s-a dovedit a fi o afacere destul de serioasă, mai ales pentru cei care se bucură de milioane de vizionări, pentru ca, în acest mod, atrag colaboratori și sponsori, ce sunt dispuși să plătească sume de bani colosale pentru promovarea jocurilor. 

Până aici, nu ar fi neapărat o problemă, însă problema intervine atunci când, din dorința de a-și maximiza bugetul și din dorința de a obține din ce în ce mai mulți bani, streamerii pierd controlul și nu mai fac diferența dintre o promovare a unui joc care realmente le este pe plac și cu care au o experiență de câștig și jocuri pe care le promovează doar pentru avantajele materiale pe care le obțin în urma promovării acestora. 

castiguri neadevarate jpg jpeg

Câștiguri neadevărate și gamblerii care le pica în plasa

Majoritatea streamerilor care promovează jocurile de cazino investesc sume colosale în pariuri și supraevaluează de multe ori câștigurile, inducând privitorilor ideea ca doar în acest fel poți câștiga. Sunt mulți gambleri la început care le cad în plasă și comit greșeala de a investi mai mult decât își permit în jocurile și sloturile de cazinou, cu speranța că își vor putea amortiza pierderile, prin câștiguri colosale asemenea streamerilor preferați. 

Realitatea nu este însă așa, deoarece nu toate câștigurile arătate de streameri sunt reale sau, dacă sunt reale sunt supraevaluate, sărbătorite cu prea mult entuziasm. 

Iar dacă vrei să câștigi la cazino, nu întotdeauna este necesar să faci o investiție colosală, ci să știi cum să profiți și de alte avantaje precum bonusul de rotiri gratuite Fortuna sau alte oferte promoționale ale cazinoului tău preferat. 

cum iti dai seama jpg jpeg

Cum îți dai seama ca un streamer este fake?

Nimeni nu își dorește sa fie păcăli dau înșelat, astfel că, dacă urmărești streameri de gambling, trebuie să știi câte sunt aspectele care le trădează strategiile prin care își păcălesc urmăritorii. 

    • Au mize mult prea mari. Dacă un streamer are mize mult prea mari ar trebui sa îți dea de gândit. Oare cum reușește? Oare este real ceea ce se întâmplă? Cel mai probabil, persoana respectivă nu va investi atât cât spune sau are o metodă alternativă prin care își recuperează banii (din promovări sau sponsorizări) 

    • Joacă la cazinouri care nu sunt acreditate. Un alt semn prin care îți poți da seama ca un streamer este fals este promovarea unor platforme de jocuri de noroc îndoielnice, ce nu au atestat de funcționare sau nu sunt licențiate. Acele cazinouri online nu oferă siguranță din niciun punct de vedere, deci cel mai bine ar fi să le eviți. 

    • Au urmăritori falși. Numărul de urmăritori pe diverse rețele de social media și site-uri de acest tip pot și cumpărați. Un număr impresionant de urmăritori, le aduce mai multe beneficii streamerilor. În primul rând, în fața celor cu care colaborează, deoarece au impresia că informația sau produsul promovat va ajunge la un public cât mai mare. În al doilea rând, în fața urmăritorilor. Un streamer ce este urmărit de un număr mare de oameni poate prezenta mai multă încredere decât unul ce are un public mai mic. Acesta este motivul pentru care mulți dintre ei recurg la cumpararea urmăritorilor. Dacă de exemplu, un streamer are 500.000 de urmăritori, iar constant, pe live-urile sale sunt în jur de 1000 de persoane, acest lucru ar trebui să îți dea de gândit. 

Concluzii 

De cele mai mult ori, cazurile de înșelătorie în acest context nu prea pot fi dovedite, însă este important ca urmăritorii să face diferența dintre realitate și lumea proiectarea în online. În ceea ce privește secțiunea de casino, de cele mai mult eori, investițiile prea mari nu te ajută să ai câștiguri colosale, ci doar să ai o gaură în buget. Astfel, acordă mai multă atenție sfaturilor primite de aceste persoane publice și decide ce este mai bine pentru tine.