Principalele avantaje oferite de tranzacționarea pe platforma BitMahavi jpeg

Principalele avantaje oferite de tranzacționarea pe platforma BitMahavi

Autor: Redacția

Atunci când dorim să tanzacționăm criptomonede primul lucru care ne vine în minte este acela de a ști unde se pot face astfel de schimburi cu monede virtule. La fel de important este să aflăm care este specificul acestui tip de tranzacționare și ce riscuri trebuie să ne asumăm. Și nu în ultimul rând, fiind vorba despre monede digitale, care sunt normele de securitate pe care acest gen de schimburi le presupun. Accesul la o platormă de tranzacționare dedicată ne va oferi mult răspunsuri în acest sens. 

Tranzacționarea cu criptomonede se asemănă cu cea a tranzacțiilor clasice cu monede tradiționale prin modalitatea de efectuare a schimburilor și prin reglarea prețului în funcție de cerere și ofertă. Spre deosebire de aceasta, cunoaște o volatilitate mult mai mare, implică norme de securitate mult mai stricte, iar piața nu este reglementată de nici un organism finaciar internațional sau național.

Date fiind aceste condiții posibilitatea de a piede totul sau de a câștiga foarte mult este la fel de mare. Iar pentru un trader aflat la început, fără prea mare experineță în acest tip de tranzacționare s-ar putea ca demersul să fie unul destul de surprinzător.

La ora actuală pe piață există o serie de palatforme adaptate nevoilor și interselor traderilor naționali. Platforma BitMahavi este una dintre cele mai apreciate, accesibile și sigure platforme disponibile în clipa de față pe piața tranzacțiilor cu criptomonede din România. Aceasta este o platformă de live trading, unde puteţi cumpăra sau vinde cele mai populare criptomone, respectiv Bitcoin, Ethereum și Litecoin. Interfața este prietenoasă, graficele și instrumentele de evaluare și decizie sunt foarte practice și utile. Schimburile se pot realiza în condiții finaciare avantajoase și toate comisionele practicate sunt transparente.

Prin caracterisicile disponibile și prin posibilitatea de personalizare, platforma este performantă și poate fi la fel de utilă atât unui trader aflat la început de drum, cât și unuia experimentat. Aceasta vine cu o serie de avantaje adaptate nevoilor de tranzacționare și intereselor utilizatorilor naționali.

Care sunt principalele avantaje oferite de platforma BitMahavi? 

Ținând cont de specificul tipului de tranzacționare și de exigențele utilizatorilor locali, această varianta de platformă adaptată și performantă merită să fie încercată de toți cei interesați de acest tip de tranzacții.

Iată care sunt principalele avantaje oferite de platformă:

• Este o platformă de live trading & exchange, unică pe piața din România.

• Are o interfață prietenoasă și este foarte simplu de folosit, atât de către traderii începători, cât și de către traderii mai experimentați.

• În funcție de moneda aleasă, tranzacțiile pot fi efectuate rapid.

• Oferă siguranța tranzacțiilor și garantează condiții de securitate maximă.

• Sunt disponibile spre tranzacționare cele mai importante trei tipuri de criptomonede, respectiv Bitcoin, Ethereum sau Litecoin.

• Portofele digitale sunt valabile pentru tranzacții Crypto & Fiat.

• Comisioanele practicate sunt printre cele mai mici.

• Este disponibi serviciul de suport live.

• Caracteristicile sunt adaptate pentru piața din România

• Oferă posibilitatea de a face tranzacții prin intermediul ATM-urilor proprii și chiar de a face retrageri de numerar.

Acestea sunt cele mai importante aspecte pe care o platformă trebuie să le ofere utilizatorilor săi pentru a putea beneficia de cele mai bune condiții de tranzacționare a criptomonedelor preferate.

Câteva detalii esențiale pe care trebuie să le știți despre criptomonede?

Spre deosebire de monedele tradiționale, criptomonede sunt monede virtuale sau bani virtuali, utilizați în tranzacții online. Ele sunt securizate cu ajutorul critografiei și pot fi utilizate ca instrumente în tranzacții valutare, fără a se confunda niciodată cu monedele clasice, precum euro, lira, dolar etc.

Iată care sunt cele mai importante caracteristici ale acestora:

• Sunt unidirecționale, în sensul că după ce este confirmată tranzacția, nu se mai poate face nimic pentru a anula schimbul, toate datele fiind înscrise într-un block care se va atașa ultimuli bloc din blockchain-ul existent.

• Tranzacțiile sunt anonime,nefiind necesară verificarea identității niciunuia dintre participanții la tranzacție , ci doar de posesia unui portofel digital.

• Sunt globale, putînd fi cumpărate sau vândute pretutindeni în lume, de orice persoană, indiferent de localitatea din care se face tranzacția.

• Procesul de tranzacționare decurge foarte rapid, de la câteva secunde, până la câteva minute, în funcție de tipul de monedă ales.

• Sunt limitatate ca număr, cantitatea este controlată de rețeaua care le pune în circulație.

• Sunt acceptate pentru a cumpra bunuri și servicii.

• Codul de securitate cu care au fost concepute garantează tranzacționarea lor în cele mai sigure condiții.

Tranzacțiile cu criptomonede au o istorie de numai 10 ani, care a luat naștere odată cu apariția primei astfel de monede Bitcoin. Deși au fost privite cu susceptibilitate de unii dintre cei mai importanți susținători ai tranzacțiilor cu monede tradiționle, tranzacțiile cu monede virtuale au o evoluție spectaculoasă și se bucură de o popularitate din ce în ce mai mare. La ora actuală există sute de astfel de monede, cu perioade de evoluție rapidă, dar și cu căderi dramatice. Cele mai vechi și cele mai serioase astfel de monede s-au menținut și contină să fie tranzacționate cu succes. Printre acestea amintim: Ethereum, Litecoin etc.

Pentru a testa cea mai accesibilă platformă de tranzacționare criptomonede accesați Bitmahavi.com!