Povestea de iubire dintre Prinţul William şi Kate Middleton jpeg

Povestea de iubire dintre Prinţul William şi Kate Middleton

📁 Istorie recentă
Autor: Redacția

Extrem de mediatizată, povestea lor de iubire a ajuns subiect de film şi sursă pentru parodii muzicale sau glume cu umor britanic. Iată însă şi varianta originală a poveştii de dragoste a celui mai adorat cuplu britanic, după prinţul Charles şi prinţesa Diana.

Cum s-au cunoscut Kate şi William

Dacă pentru prinţul William a fost dragoste la prima vedere, în cazul lui Kate, unii inovcă misterioasa mână a destinului, lucru care explică, de altfel, de ce povestea lor aduce izbitor de mult cu basmul Cenuşăresei.

Întâlnirea lor a fost întâmplătoare, iar farmecul ei a fost de-a dreptul deconcertant care l-a cucerit pe loc pe prinţ. 

Ceea ce nu se ştia atunci este că cea care avea să îi devină soţie era o admiratoare seceretă a sa, care visa cu ochii deschişi la posterul de pe perete cu Prinţul, probabil ca multe alte tinere visătoare.

Îndrăgostită până peste cap de William încă din timpul liceului, Kate a fost poreclită de colegi "prinţesa în aşteptare" (Princess-in-Waiting).

Cum l-a cucerit Kate pe prinţul din poster

Tot soarta a făcut ca în 2001, Kate să devină colegă cu William la Universitatea St. Andrews, unde studiau istoria artei. În martie 2002, ea a reuşit să îi sucească minţile definitiv pe William cu o rochia transparentă pe care a purtat-o la o prezentare de modă în scop caritabil.

Prinţul şi relaţia sa tumultoasă...

William a fost vrăjit de ea, iar cei doi au început o relaţie. Dar cum problemele se întâmplă şi la case mai mari, relaţia celor doi a fost încercată de suişuri şi coborâşuri, astfel că în perioada 2002-2007, Will şi Kate s-au despărţit de multe ori. 

Deşi William a cunoscut şi alte femei, potrivit presei, se pare că cei doi au fost sortiţi unul altuia. Cei doi s-au împăcat, iar în 2005, povestea lor de iubire a ajuns în presă, după ce au fost surprinşi de fotografi într-o staţiune de ski din Elveţia.

Împăcarea, ultimatumul şi căsătoria

De data asta Kate nu a vrut să mai rişte, aşa că i-a dat prinţului un ultimatum. Aceasta i-a propus lui William două variante-"ori ne căsătorim, ori ne despărţim"-, conform spuselor unui apropiat al celor doi, şi se pare că Will a ales să nu o piardă pe Kate...  

După 8 ani de relaţie, în octombrie 2010, când cei doi se aflau într-o vacanţă în Kenya, Will a făcul pasul cel mare şi i-a oferit lui Kate inelul de logodnă care a aparţinut prinţesei Diana-un inel din aur de 18 karate cu un safir oval înconjurat de diamante.   

Prinţul William a mărturisit că a umblat 3 săptămâni cu inelul în buzunar, aşteptând momentul potrivit ca să pună marea întrebare.

Vezi aici GALERIE FOTO

sursa: Unica