Kim Basinger a împlinit 62 de ani! Cum arată actriţa acum

Autor 31053 vizualizări


La 62 de ani,Kim Basinger a bifat numeroase reuşite în carieră,dar a fost implicată şi în scandaluri. La capitolul financiar a avut câteva perioade negre,dar şi în dragoste.

Celebra cântăreaţă,actriţă şi fost fotomodel Kim Basinger a făcut furori cu rolul din filmul "L.A Confidential",care i-a adus premiile Oscar,Globul de Aur şi Screen Actors Guild Award,pentru cea mai bună actriţă în rol secundar.

Talentul ei artistic s-a manifestat încă de la trei ani,când a început să ia lecţii de balet. În 1970,la 17 ani,a fost aleasă Miss Georgia,asta fiind practic rampa ei de lansare spre o carieră în modelling. S-a apucat de studiat artele dramatice şi a bifat,în 1983,o apariţie într-o revistă pentru adulţi,care i-a adus un rol important în filmul "James Bond - Never say never",alături de Sean Connery! Tot la Hollywood,l-a întâlnit pe Ron Snyder Britton,cu care s-a căsătorit în 1980 şi de care a divorţat opt ani mai târziu.

Dar nu totul a fost roz pentru Kim! În 1989,a început să aibă probleme financiare grave,după ce câţiva membri ai familiei au sfătuit-o să cumpere un orăşel,Braselton,din Georgia! Actriţa a cumpărat oraşul pentru 20 de milioane de dolari şi l-a transformat într-o atracţie turistică! Însă,din cauza problemelor cu banii,a început să vândă părţi din el.

Foto:Facebook