Jurnalul secret al unui faimos prim ministru roman prin patul caruia au trecut… 800 de femei jpeg

Jurnalul secret al unui faimos prim-ministru roman prin patul caruia au trecut… 800 de femei

Multi istorici il considera adevarul "arhitectul al Romaniei moderne"! A orchestrat, din umbra, Unirea Principatelor Romane, a proclamat independenta Romaniei la 1877, a reformat administratia interna, dar avea o mare slabiciune… femeile!

Cu toate ca infatisarea sa a fost una mereu sobra, cu ochelari, plinut, cu barbison aristocratic, el a “cunoscut”, in pat, peste 800 de femei, un amestec de prostituate, slujitoare si doamne din inalta societate.

Mihail Kogalniceanu, prim-ministru al Romaniei in timpul domniei lui Alexandru Cuza, are, din acest punct de vedere, un “palmares” uluitor.

Istoricul Dan Falcan a marturisit  ca, dupa moartea ilustrului politician, s-a gasit un carnetel in care el isi nota minutios fiecare intalnire amoroasa. Un veritabil jurnal secret al desfatarii!Istoricul Dan Falcan a marturisit ca, dupa moartea ilustrului politician, s-a gasit un carnetel in care el isi nota minutios fiecare intalnire amoroasa. Un veritabil jurnal secret al desfatarii! “Kogalniceanu era cunoscut in epoca respectiva ca un mare afemeiat. Au fost aproape 800 de femei in viata lui!

Legaturile lui erau din toate domeniile, din toate mediile sociale:guvernante, slujitoare, femei din lumea buna, prostituate. Era mic, rotofei, era boier, avea bani, era academician, ministru, prim-ministru. Era un om cu prestanta si un apetit deosebit catre femei. Femei pe care le cucerea fara prea mult efort, traia aventuri alaturi de ele si le trecea apoi in acel carnetel”, povesteste Dan Falcan

Citeste continuarea articolului aici