Instalații sanitare sau termice și tipurile de țevi folosite pentru ele, de la Shop Einstal jpeg

Instalații sanitare sau termice și tipurile de țevi folosite pentru ele, de la Shop Einstal

Autor: advertorial

Magazinele cu produse pentru instalațiile termice sau sanitare sunt cele de care ai nevoie cel mai des. De multe ori apare o defecțiune la cele sanitare și produsele necesare nu se găsesc tot timpul în cel mai apropiat magazin de casa ta. La Shop Einstal vei descoperi o gamă largă de accesorii și echipamente pentru instalațiile de acest tip. 

Comandă online instalații sanitare sau termice și tipurile de țevi folosite pentru ele, de la Shop Einstal! Instalațiile se fac la intervale mai mari de timp și pentru că sunt dificil de instalat, intenția este să le faci cât mai rar. Primul lucru pe care trebuie să îl iei în considerare când pui bazele unei instalații termice și sanitare este calitatea. Calitatea produselor folosite primează în modul de funcționare a acestora și, evident, le vor face să reziste mai mult timp. Pe site-ul shop-einstal.ro ai o gamă largă de țevi și fitinguri, cât și alte produse pentru instalațiile termice și sanitare. 

Nu mai pierde timpul și comandă online, la tine acasă, instalații sanitare sau termice și tipuri de țevi folosite pentru ele, de la Shop Einstal! 

Țevile din cupru

Acestea se utilizează la instalațiile sanitare de distribuție a apei calde, dar și reci, cât și la sisteme de încălzire. Calitatea cuprului nu mai trebuie detaliată, pentru că știm deja cât de mult rezistă la temperaturi mari și la presiuni. Cuprul rezistă și la condițiile meteo extreme. Țevile din cupru rezistă mult în timp. Suportând acțiunile mecanice extreme și având rol antibacterian, țevile de acest tip sunt o alegere sănătoasă și sigură. 

Țevile PEX

Acest tip de conducte au un preț scăzut și se utilizează, în general, pentru încălzirea în pardoseală. Materialul este flexibil și la montarea țevilor influențează numărul de fitinguri, fiind mult mai redus. Deși sunt ușor de instalat, țevile PEX rezistă destul de mult. Acestea nu se folosesc la exterior, pentru că pot fi distruse cu ușurință de factori externi.

Țevile din inox gofrate

Țevile de acest tip se folosește la instalațiile solare termice, transmit apa la o anumită temperatură și au nevoie de agenți termici. Se pot înlocui cu cele din cupru. Rezistă la temperaturile înalte și la uzură, putând fi folosită la racorduri de apă, centrale sau pompe de apă. 

Țevile PPR

Polipropilena este materialul care nu necesită izolarea țevilor. Se instalează foarte ușor și sunt foarte rezistente în timp. Acestea sunt o variantă mai ieftină, dar suficient de bună. Le poți folosi și la instalațiile din pardoseală, pentru că sunt destul de groase pentru a rezista presiunii șapei. 

Acestea fiind spuse, înainte de a instala instalațiile termice și sanitare, aruncă o privire la țevile folosite! Comandă online instalații sanitare sau termice și tipurile de țevi folosite pentru ele, de la Shop Einstal! Magazinul poate fi vizitat atât online, cât și offline, iar contactul poate fi efectuat prin adresa de e-mail office@einstal.ro sau la numerele de telefon de pe site.