În lume Gaddafi ţinea şcolăriţe în beci, ca sclave sexuale  „Nu ţi fie teamă  Sunt şi fratele, şi iubitul tău  Vei rămâne mereu cu mine“ jpeg

În lume Gaddafi ţinea şcolăriţe în beci, ca sclave sexuale. „Nu-ţi fie teamă. Sunt şi fratele, şi iubitul tău. Vei rămâne mereu cu mine“

📁 Istorie recentă
Autor: Redacția

În spatele uşilor închise ale fortăreţei pe care Muammar Gaddafi o deţinea la câţiva kilometri de Tripoli aveau loc adevărate orgii, băieţi şi fete, deopotrivă, fiind obligaţi să întreţină relaţii sexuale cu fostul dictator libian, se arată într-un bestseller scris de Annick Cojean, jurnalistă la prestigiosul cotidian „Le Monde“.

Colonelul Gaddafi îşi alegea pe sprânceană viitoarele partenere de sex, fiind interesat în special de celebrităţi, studente, eleve, jurnaliste şi soţii de demnitari străini. Acestora li se lua sânge, pentru ca despotul să fie sigur că partenerele lui sexuale sunt sănătoase. În cartea „Haremul lui Gaddafi“, Cojean narează povestea unei eleve, „Soraya“, răpită la 15 ani şi eliberată cinci ani mai târziu, după ce a fost bătută şi violată aproape în fiecare zi şi ţinută în beciul fortăreţei.

Totul a început în 2004, când, la o ceremonie, „Soraya“ a avut „onoarea“ de a-i oferi Colonelului Gaddafi un buchet de flori. Acesta a mângaiat-o uşor pe cap, semnalând astfel ajutoarelor sale că o doreşte. În următoarea zi, fata a fost chemată la palat, unde a fost dezbrăcată, epilată şi dusă în camera despotului.

„Nu-ţi fie teamă. Sunt tatăl tău. Sunt şi fratele, şi iubitul tău. Voi fi totul pentru tine, pentru că vei rămâne să locuieşti cu mine pentru totdeauna“, i-a spus fostul dictator fetei. Fiindcă l-a respins, eleva a fost luată de şeful haremului pentru „a fi educată“. „Soraya“ a fost obligată să vizioneze materiale pornografice şi să se uite la Gaddafi în timp ce făcea sex cu alţii, pentru că, potrivit cărţii, despotul viola atât fete, cât şi băieţi.

În timp ce se documenta despre abuzurile comise de Gaddafi, autoarea cărţii a aflat că femeile-bodyguard, care îl înconjurau mereu pe Gaddafi, erau, de fapt, amantele dictatorului, care nu ştiau nici măcar să mânuiască o armă.