Imagini uitate cu Sophia Loren, frumusețea care a schimbat Hollywoodul

Autor 15740 vizualizări


Sophia Loren (81 de ani) este un simbol al cinematografiei mondiale,dar și una dintre cele mai frumoase femei din lume. Chiar și acum,actrița a rămas o doamnă veritabilă și un etalon de stil pentru tinerele artiste care vor să-i semene. Click! îți prezintă o colecție inedită de imagini uitate,culese din anii de glorie ai superbei italience.

Sophia Loren a fost una din marile frumuseți naturale pe care le-a oferit cinematografia italiană. Actrița reușea să atragă toate privirile oriunde se ducea,iar rivalele din breaslă nu au reușit niciodată să o depășească.

Sophia Loren s-a născut la Roma (Italia),în anul 1934. Pe numele ei adevărat Sofia Scicolone,actrița a avut parte de o copilărie tumultuoasă. Frumusețea ei era evidentă încă din adolescență. La 15 ani a participat la un concurs de frumusețe și a câștigat titlul de „Miss Eleganță”. Cu toate acestea,nimeni nu prevedea că Sophia avea să devină una dintre cele mai bune actrițe din lume,a cărei frumusețe a schimbat definitiv standardele.

Nicio actriță din Italia nu s-a bucurat de popularitatea internațională pe care a avut-o Sophia Loren. Ea a fost și prima actriță străină care a câștigat Premiul academiei de film pentru rolul înterpretat în peilicula „Two Women”. Sophia a ajucat alături de nume grele de la Hollywood,precum Frank Sinatra,Clark Gable sau John Wayne.

Click aici pentru imagini