Iata castigatorii cartii: Stalingrad, cum a triumfat armata rosie jpeg

Iata castigatorii cartii: Stalingrad, cum a triumfat armata rosie

📁 Carte
Autor: Redacția

Castigatorii sunt:

Câștigă cu Historia șiEditura Corint o carte terifiantă:Stalingrad, cum a triumfat armata rosie, în cadrul concursului "O ZI DIN ISTORIE!"

Răspunde corect la întrebarea “Când a început bătălia de la Stalingad?, apoi abonează-te la newsletterul historia.ro, şi eşti înscris automat în tragerea la sorţi pentru cȃştigarea cărţiiStalingrad, cum a triumfat armata rosie.

Trimite răspunsul pe adresa de e-mail concurs.historia@historia.ro împreună cu datele tale de contact (nume complet, telefon). Câştigătorii, cinci la număr, vor fi publicati pe site-ul Historia.ro în data de 06Iulie.

ATENTIE! Abonarea la newsletter in momentul tragerii la sorti este obligatorie! Daca nu sunteti abonati la newsletter in momentul tragerii la sorti, premiul se invalideaza si este extras un alt câştigător.Cei care sunt abonati mai vechi la newsletter participa automat la concursul nostru. Singurul lucru pe care trebuie sa il mai faca este sa trimita răspunsul pe email la intrebarea pusă de noi.

Click aici pentru regulamentul concursului

Descriere premiu

„Stalingradul a fost cea mai sângeroasă bătălie a celui de-al Doilea Război Mondial. A fost bătălia bătăliilor de pe Frontul de Est. A fost, probabil, încleştarea al cărei deznodământ a trasat istoria continentului european pentru deceniile viitoare. Nimic din ce era înainte de Stalingrad nu a mai rămas aidoma după. Martoră, la scara redusă a unui stat, este chiar istoria României – în care anul 1943 reprezintă, din perspectiva a ceea ce avea să urmeze, un moment mai important decât suntem îndeobşte pregătiţi a accepta.

Volumul lui Michael K. Jones are precizia narativă a unei analize de maximă calitate […] nu am nicio reţinere în a spune că Stalingrad este una dintre cele mai bune cărţi despre cel de-al Doilea Război Mondial cu care cititorul român a avut şansa de a se întâlni în ultimele decenii.” – Adrian Cioroianu

„Este una dintre cele mai frumoase cărţi de acest fel, publicată până astăzi.” – David Glantz

„O lucrare de referinţă.” – Geoffrey Jukes

„Cu siguranţă va schimba concepţia despre Stalingrad.” – Gary Sheffield

„O relatare care atinge coardele sensibile ale oricărui soldat sovietic. Poartă în ea sufletul luptătorului care a ieşit victorios.” – East-West Review

„Distruge ideea că soldaţii au luptat numai şi numai forţat… prin constrângere şi sub presiune.” – Foreign Affairs