Autor 14180 vizualizări


O colecţie de fotografii de la nunta secretă a lui John Lennon cu Yoko Ono, din anul 1969, au fost descoperite după 40 de ani de un reporter sub acoperire al tabloidului britanic „Daily Mail“. Valoroasa colecţie prezintă în premieră o serie de 118 imagini în care cuplul rock and roll al deceniului este surprins în timpul ceremoniei de cununie din 1969, în Gibraltar.   

Fotografiile, estimate la 100.000 de lire, au dispărut fără urmă în anul 1975, însă recent au fost scoase la vânzare, iar un reporter sub acoperire de la „Daily Mail“ a intrat în posesia lor, dându-se drept colecţionar.    

Câteva dintre imagini au fost publicate în contextul în care văduva lui Lennon se pregăteşte să marcheze aniversarea nunţii cu faimosul membru al trupei The Beatles, duminica viitoare.

Fotografiile prezintă unele dintre cele mai intime momente ale lui John Lennon cu Yoko Ono. Într-una dintre imagini cuplul se află la starea civilă, iar într-o alta, proaspeţii însurăţei sunt surprinşi într-un moment tandru pe bancheta din spate a unei limuzine. În alte imagini, cei doi sunt îmbrăcaţi în costume albe şi par a fi extrem de bucuroşi la bordul unui avion privat.

Citeste mai mult:adev.ro/o40nz8