Fotografii dispărute de la nunta secretă a lui John Lennon cu Yoko Ono au fost descoperite după 40 de ani: cuplul, surprins în momente intime FOTO jpeg

Fotografii dispărute de la nunta secretă a lui John Lennon cu Yoko Ono au fost descoperite după 40 de ani: cuplul, surprins în momente intime FOTO

📁 Curiozităţile şi culisele istoriei
Autor: Alexandra Constanda

O colecţie de fotografii de la nunta secretă a lui John Lennon cu Yoko Ono, din anul 1969, au fost descoperite după 40 de ani de un reporter sub acoperire al tabloidului britanic „Daily Mail“. Valoroasa colecţie prezintă în premieră o serie de 118 imagini în care cuplul rock and roll al deceniului este surprins în timpul ceremoniei de cununie din 1969, în Gibraltar.   

Fotografiile, estimate la 100.000 de lire, au dispărut fără urmă în anul 1975, însă recent au fost scoase la vânzare, iar un reporter sub acoperire de la „Daily Mail“ a intrat în posesia lor, dându-se drept colecţionar.    

Câteva dintre imagini au fost publicate în contextul în care văduva lui Lennon se pregăteşte să marcheze aniversarea nunţii cu faimosul membru al trupei The Beatles, duminica viitoare.

Fotografiile prezintă unele dintre cele mai intime momente ale lui John Lennon cu Yoko Ono. Într-una dintre imagini cuplul se află la starea civilă, iar într-o alta, proaspeţii însurăţei sunt surprinşi într-un moment tandru pe bancheta din spate a unei limuzine. În alte imagini, cei doi sunt îmbrăcaţi în costume albe şi par a fi extrem de bucuroşi la bordul unui avion privat.

Citeste mai mult:adev.ro/o40nz8

3222986e00000578 3489541 stolen moments john lennon and yoko ono at the registry office d m 7 1457818727615 jpg jpeg