Dezvaluiri din raportul medico legal al lui Marilyn Monroe: «Avea sâni falşi și picioarele pline de păr» png

Dezvaluiri din raportul medico-legal al lui Marilyn Monroe: «Avea sâni falşi și picioarele pline de păr»

Raportul medico-legal întocmit la moartea legendarei Marilyn Monroe scoate la iveală detalii șocante. La 5 august 1962, actrița în vârstă de 36 de ani era descoperită moartă.

În mai 1962, Monroe şi-a făcut ultima apariţie publică importantă, cântând Happy Birthday, Mr. President în cadrul unei petreceri televizate făcută în cinstea preşedintelui american John F. Kennedy. După filmările care sunt considerate ca fiind primele scene nud ale unei celebrităţi, apariţiile lui Monroe au devenit şi mai puţin frecvente datorită problemelor de sănătate.

Monroe a fost găsită moartă în casa sa din Los Angeles, în dimineaţa zilei de 5 august 1962. Moartea sa, oficial înregistrată ca o probabilă sinucidere prin consum excesiv de medicamente, a fost marcată de lipsa de profesionalism a anchetei poliţiei. A devenit astfel o temă folosită în teoria conspiraţiei. Unii au considerat că apropierea de frații Kennedy i-ar fi fost fatală, in timp ce altii sustin că mafia a fost in spatele unui asasinat mascat de o sinucidere.

Conform documentelor întocmite la morgă, actrița decedase cu opt ore înainte, a murit cu fața în jos, ceea ce i-a umflat enorm chipul, avea vase de sânge sparte la gât, picioarele îi erau acoperite de păr și avea sâni falși.

Lângă pat a fost descoperită o sticlă de somnifere. Unghiile îi erau tăiate neglijent, avea scalpul aproape chel din cauza perucilor și a fost îngropată fără chiloți pentru că așa declarase că îi place. Cioclii de la compania de pompe funebre ”Allan Abbott și Ron Hast” susțin că trupul le-a fost adus cu lenjerie intimă de la morgă, informează ”The Mirror”. 

Numele real al lui Marilyn era Norma Jean Baker. S-a născut în 1926, în California, ca fiică a divorţatei Glady Monroe. Avea doi fraţi. Pe primul, mama ei îl concepuse la 14 ani, iar când băiatul a împlinit şi el aceeaşi vârstă, a murit sub mâna tatălui. Tatăl Normei a fost Stan Gifford, un bărbat divorţat care a refuzat să se căsătorească cu Glady Monroe.