DE NEÎNVINS   Abonare la Historia + Historia Special jpeg

DE NEÎNVINS - Abonare la Historia + Historia Special

📁 Carte
Autor: Redacția

Abonează-te acum la Historia+Historia Special pe minimum 12 luni și vei primi cadou cartea “De neînvins” de Laura Hillenbrand.

În copilărie, Louis Zamperini a fost un delincvent incorigibil. Ca adolescent, şi‐a exprimat caracterul sfidător prin atletism, descoperind un talent prodigios care‐l va purta până la Olimpiada de la Berlin. Dar, odată cu începutul celui de‐Al Doilea Război Mondial, atletul va deveni pilot, pornind într‐o aventură care va duce, într‐o după‐amiază de mai din 1943, la un zbor nefast. Atunci când bombardierul său aparținând Aviației Militare s‐a prăbuşit în largul Oceanul Pacific, Zamperini va supraviețui contrar tuturor aşteptărilor şi va pluti în derivă într‐o barcă de salvare. Înaintea sa se profilau întinderi oceanice nesfârşite, rechini amenințători, setea şi înfometarea, aeronave inamice şi, mai departe, o încercare încă şi mai mare. Împins până la capătul puterilor, Zamperini va răspunde disperării prin ingeniozitate, suferinței prin speranță, îndârjire şi umor şi brutalității prin răzvrătire. Soarta lui, fie una triumfătoare, fie una tragică, va atârna de firul subțire al propriei sale voințe.

DE NEÎNVINSreprezintă o mărturie de neuitat privind capacitatea minții, corpului şi spiritului uman de a rezista.

Non – fictiune:500 pagini

In plus, daca esti student sau pensionar vei beneficia de o extra reducere de 10% fara de pretul de abonament!

Pentru a beneficia de extra reducerea de 10% faţă de preţul de abonament trimiteţi fie copia carnetului de student vizat pe anul universitar în curs, fie copia talonului de pensie pe ultima lună, la abonamente@adevarulholding.ro sau la fax 0372.130.068

Pentru oferta de abonare:http://abonamente.adevarul.ro/9_historia