Cum alegem cea mai bună vopsea de păr jpeg

Cum alegem cea mai bună vopsea de păr

Autor: advertorial

Tentaţia de a schimba culoarea părului este specific feminină. Şi irezistibilă. Este dorinţa de a fi aceeaşi dar mereu alta. Iar mai apoi este dorinţa de a ascunde anii care se citesc în firele albe de păr. Nimic greşit în a vrea să fii când blondă sau şatenă, când roşcată sau brunetă. Greşit este să nu foloseşti cea mai bună vopsea de păr şi să permiţi astfel deteriorarea lui.

Când ne schimbăm culoarea părului suntem mai tentate să o facem în funcţie de tendinţele modei în styling şi mai puţin în funcţie de nuanţa tenului sau de culoarea ochilor. Şi ori de câte ori rezultatul nu ne place sau ni se spune că respectiva culoare nu ne stă bine, înseamnă că greşeala este flagrantă. Ce se poartă nu este neaparat şi ce ni se potriveşte. Adevăratele tendinţe în privinţa culorii sunt tenul, ochii şi trăsăturile fiecăreia, tipologia de fizionomie şi, cumva, şi atitudinea. O culoare de păr poate fi purtată cu succes sau nu, exact ca şi o rochie. Adesea nu este suficient să cumpărăm cea mai bună vopsea de păr daca nu nimerim şi cea mai potrivită nuanţă. Care, în mod ideal, ca sa avem certitudinea că ni se va potrivi, ar trebui să fie unul dintre tonurile culorii naturale a părului.

Foarte multe femei se vopsesc acasă, singure sau cu ajutorul unor prietene si atunci, automat, vor sa foloseasca cea mai buna vopsea de par. Multe dintre ele au experiență dar sunt și doamne/domnișoare care se vopsesc pentru prima data și nu știu cum sa își aleaga vopseaua potrivită tipului lor de păr.

Cea mai buna vopsea de par jpg jpeg

Cele mai populare vopsele sunt cele fără amoniac pentru că au mai multă ”grija” de firul de păr, îl protejează și îi oferă strălucire. Și majoritatea saloanelor de coafură lucrează cu vopsele de păr de acest tip, unele chiar le găsim în comerț iar altele sunt vopsele de par profesionale. Pentru a alege cea mai buna vopsea de par ar fi bine sa va informati, sa cititi si sa tineti cont de aspectele prezentate mai jos.

Ca să alegi cea mai bună culoare păr, trebuie să ţii cont de trăsăturile tale, de fizionomie, de culoarea ochilor şi a tenului. Nu te gândisei la asta înainte? Ei bine, ar trebui să treci aceste aspecte pe lista priorităţilor. 

Pentru a alege cele mai bune produse cosmetice, trebuie să te interesezi foarte bine înainte care sunt cele mai potrivite, ce vopsea de păr te avantajează, dar şi tipul de îngrijire de care are nevoie părul tău.

Esteto.ro, în secţiunea dedicată, vă oferă cea mai variată gamă de vopseluri pentru păr şi cele mai naturale sau vibrante culori. Puteţi alege dintre nuanţele de blond (albăstrui cenuşiu, albăstrui violet, perlat cenuşiu, argintiu metalizat, violet roz etc), de castaniu (mediu, deschis violet roşu, intens violet mahon etc), de roşu (aprins, violet, castaniu etc) sau de brunet (aprins, mediu, intens, Tizian etc).

Nu uita că cea mai bună vopsea de păr este cea care nu se va îndepărta cu mai mult de două tonuri de culoarea naturală a părului tău, şi care o va complimenta pe aceasta, nu o va ascunde definitiv.