Concurs   O ZI DIN ISTORIE! Historia şi Librăriile Adevărul png

Concurs - O ZI DIN ISTORIE! Historia şi Librăriile Adevărul

📁 Carte
Autor: Redacția

UPDATE:Câştigătorii sunt:

Stanislav PercicRaul LazaMihai TanasieMihaela PopescuCatalin Benta

Acestia vor fi contactati de cineva din redactie pentru a afla cum intră în posesia premiului.

În 1820 este descoperită celebra statuie grecească Venus din Milo, găzduită azi de Muzeul Luvru. Câștigă cu Historia și librăriile Adevărul o carte de dedicată acestui mare muzeu al lumii care o adăposteşte şi pe Venus din Milo, în cadrul concursului nostru "O ZI DIN ISTORIE!"

Răspunde corect la întrebarea “Cine şi în ce dată a descoperit celebra statuie Venus din Milo ce se găseşte azi la Muzeul Luvru?”, apoi abonează-te la newsletterul historia.ro, şi eşti înscris în tragerea la sorţi pentru cȃştigarea uneia dintre cele 5 cărţi oferite de Librăriile Adevarul.

Trimite răspunsul pe adresa de e-mail concurs.historia@historia.roîmpreună cu datele tale de contact (nume complet, telefon).Câştigătorii, cinci la număr, vor fi publicati pe site-ul Historia.ro în data de 16 Aprilie.

ATENTIE!Abonarea la newsletter in momentul tragerii la sorti este obligatorie! Daca nu sunteti abonati la newsletter in momentul tragerii la sorti, premiul se invalideaza si este extras un alt câştigător.Cei care sunt abonati mai vechi la newsletter participa automat la concursul nostru. Singurul lucru pe care trebuie sa il mai faca este sa trimita răspunsul pe email la intrebarea pusă de noi.

Descrierea cărţii

Povestea unuia dintre primele muzee europene:celebrul Luvru, infiintat in anul 1793, dupa Ashmolean Museum din Londra (1683), Gemldegalerie din Dresda (1744) si Muzeele Vaticane (1784). Proiectul acestei institutii grandioase a luat nastere in timpul domniei lui Ludovic al XVI-lea. Luvru s-a numit, pentru o scurta perioada de timp, Muse Napolon (1803-1815). Reorganizarea salilor a inceput in ajunul celui de-al Doilea Razboi Mondial si a culminat, in anul 1984, cu inceperea lucrarilor pentru Grand Louvre. Astazi, muzeul se intinde pe o suprafata de peste 40 de hectare, dintre care aproximativ 600.000 de metri patrati sunt rezervati salilor de expozitie. Albumele din colectia ?Marile Muzee ale Lumii? sunt editate in conditii grafice excelente si cuprind reproduceri de calitate ale capodoperelor universale. Volumele cuprind un istoric detaliat al fiecarui muzeu, precum si alte informatii practice (program de functionare, servicii oferite, mijloace de transport, planul interior al cladirii).

3 2 1 librariile adevarul jpg jpeg