Cine va câștiga Premier League în acest sezon? Iată pe cine să pariezi! jpeg

Cine va câștiga Premier League în acest sezon? Iată pe cine să pariezi!

Autor: advertorial

Dacă avem oportunitatea de a paria pe cele mai tari campionate din lume, am vrea să facem și mai multe pentru tine pentru a te ajuta să iei cele mai bune cote și pariuri fiind un parior pregătit. Așadar, poate că nu este ușor să spui cine va câștiga Premier League, dar sigur te poți uita cum trebuie pe statistici pentru a putea preconiza echipele cu cele mai mari șanse de reușită. Iată câteva informații prețioase pe care nu le vei găsi oriunde:

Manchester City

Manchester City este echipa care s-a clasat pe primul loc în topul echipelor favorite, iar asta se datorează nu doar faptului că ei sunt cei care au cel mai impresionant palmares la acest campionat, dar și pentru că toate site-urile de ponturi pariuri sportive vorbesc încontinuu despre capacitatea lui Guardiola de a mai scoate încă un rezultat excelent pentru echipă. Cele mai mari întrebări pe care ar trebui să ni le punem atunci când vorbim despre Manchester City sunt dacă City ar putea reuși să apere titlul și care este marcatorul care va câștiga Gheata de Aur la sfârșitul sezonului?

Cel mai înverșunat adversar al celor de la Manchester City este Chelsea despre care se vorbește foarte mult prin agențiile de pariuri engleze. Cea mai nouă știre din partea acestui adversar este că tocmai ce a realizat un transfer important aducându-l în lot pe Romelu Lukaku. Întărind astfel un lot amenințător, Chelsea vrea să pună mâna direct pe trofeu. Dar haide să vedem ce istoric are Chelsea în Premiere League:

chelsea jpg jpeg

Chelsea

Romelu Lukaku nu este la primul contact cu Premier League, acest campionat fiind și cel care l-a lansat pe jucătorul talentat. Au trecut chiar 10 ani de când Chelsea și-ar fi dorit să semneze cu Lukaku, iar acest lucru s-a întâmplat în sfârșit. Lukaku a trecut prin multe suișuri și coborâșuri de-a lungul carierei sale de jucător, dar a reușit mereu să iasă în evidență cu rezultate excepționale pentru echipe de renume din toată lumea. 

Când a plecat de la Chelsea pentru prima dată, Lukaku era un jucător total diferit. Acum este mult mai matur și este chiar și printre jucătorii de top din poziția lor. El se simte cel mai bine într-o poziție de atacant central. Având în vedere că Chelsea pune foarte multe resurse în Lukaku, ne așteptăm ca jucătorul să prezinte diferențe pentru echipă în acest sezon.

Liverpool

Dacă ne uităm în istoricul echipei Liverpool, vedem cum performanța se poate stabili într-un mod progresiv. Începând din anul 2002, Liverpool a avut o perioadă în care timp de 6 ani nu s-a clasat mai jos de locul 5 în clasamentele Premier League. În perioada 2010 - 2016, Liverpool a reușit o singură performanță de loc secund, iar restul au fost de locuri 6, 7 și 8 aceasta fiind și cea mai slabă perioadă pentru echipa engleză. 

În ultimii 5 ani, Liverpool a revenit în ritmul în care se simte cel mai bine și s-a clasat de 2 ori pe locul 4, de două ori pe locul 3, o dată pe locul 2, dar a reușit și să câștige titlul în sezonul 2019-2020. În ultimii doi ani, Liverpool s-a clasat pe ultimul loc de pe podium, deci ne așteptăm ca și anul acesta să vedem un adversar de o putere incredibilă la titlu. Având în vedere motivația și parcursul celor de la Liverpool, recomandarea noastră ar fi ca meciurile lui Liverpool să fie tratate cu atenție deoarece echipa are un potențial incredibil.

Manchester United

Este evident că în acest articol vom vorbi numai despre echipele cu șanse reale la titlu. Manchester United face parte din acel trio al celor mai bune echipe din Premier League de care ar trebui să te temi de fiecare dată când pariezi pe o cotă în defavoarea ei. Manchester United are un parcurs excepțional în Premier League și a plasat jucători talentați în toate echipele din lume. 

Începând din 2003, echipa a câștigat 7 titluri Premier League, ultimul campionat reușind chiar să ocupe locul 2 cu 74 de puncte, 73 de goluri marcate și doar 44 primite. Antrenorul care a reușit performanța este Ole Gunnar Solskjaer. 

leicester jpg jpeg

Leicester

Deși nu este una dintre echipele care s-a remarcat foarte mult din punct de vedere istoric, Leicester a primit un ajutor incredibil în ultimii 7 ani. Fiind o echipă care joacă în Premiere League doar din anul 2014, Leicester s-a clasat în primul său turneu pe locul 14, pentru ca mai apoi în 2015-2016 să câștige chiar titlul. O echipă plină de surprize care mereu a găsit motivația și resursele pentru a surprinde în cel mai bun mod.

În ultimii 7 ani, Premier League a reprezentat pentru Leicester foarte multe clasări pe locurile de mijloc, campionatele din 2019-2020 și 2020-2021 fiind ambele ocupate de pe locul 5. Leicester are potențial să câștige Premier League? Sigur că da, dar atenția trebuie să fie pe golurile marcate în meciurile cu această echipă.

Concluzie

Ceea ce vedem în acest sezon de Premier League este o mare tornadă care stă să ajungă la urechile tuturor. Sigur vom avea parte de surprize având în vedere faptul că pandemia este încă prezentă dar mocnește și încă afectează condițiile de participare și organizare. Fii cu băgare de seamă și pariază inteligent!