Autor 2195 vizualizări


Istoria Cupelor Mondiale este plină de goluri care au rămas întipărite în amintirea fanilor. Datorită frumuseţii lor, dar şi pentru ceea ce au însemnat la un anumit moment. 

Antena.ro3 vă propune să revedeţi zece dintre cele mai frumoase şi mai importante reuşite de la Cupa Mondială, fără ca acestea să fie incluse într-un clasament, pentru că un top care să fie unanim acceptat este imposibil de realizat. Doar bucuraţi-vă de goluri!

Pele vs. Suedia (1958) -Cupa Mondială din 1958 l-a anunţat lumii pe Edson Arantes do Nascimento. Pele, aşa cum îl ştie toată lumea. Brazilianul nu împlinise încă 18 ani când şi-a condus echipa spre primul din cele cinci titluri mondiale. În Suedia, a marcat 6 goluri, inclusiv două în finala cu ţara gazdă. Despre unul dintre ele se vorbeşte şi astăzi.

Carlos Alberto vs. Italia (1970) -Golul lui Carlos Alberto a precetluit cucerirea celui de-al treilea titlul mondial de către Brazilia, care a învins Italia cu 4-1 în finala din Mexic. În acelaşi timp, poate fi considerat apogeul fotbalului jucat de naţionala pe care mulţi o consideră încă cea mai bună din istoria fotbalului.

Vezi golurile şi citeşte continuarea articolului pe Antena3.ro.