Ce are ea nu are nicio altă femeie  Idei de răsfăț pentru partenera ta jpeg

Ce are ea nu are nicio altă femeie. Idei de răsfăț pentru partenera ta

Autor: Redacția

Pentru că ai lângă tine o femeie rafinată, care te uimește de multe ori cu poveștile ei și cultura generală, misiunea de a o surprinde nu e tocmai cea mai ușoară. Eziți, pentru că ea are ceva special și o pasiune pentru istorie - încă de la prima întâlnire ți-a povestit cum Napoleon a cucerit-o pe Joséphine de Beauharnais, prima împărăteasă a Franţei, și ți-a recomandat și miniseria de pe Netflix. Apoi, a știut de fiecare dată să identifice numele parfumului tău, precum și aromele de mosc, ambră sau santal. Și, pentru că sunteți încă la început, ai vrea să nu dai greș.

Ideea e că, până la urmă, gestul contează, iar o femeie va ști să îl aprecieze, indiferent de obiectele care îl concretizează. Și pentru că, uneori, e o dovadă de inteligență să accepți și recomandări, venim în acest articol cu câteva idei de surprize: 

Parfum

Dacă te fiecare dată te „scanează” olfactiv și intuiește parfumul pe care l-ai folosit, cu siguranță iubește sticluțele cu esențe aromate. Se spune că parfumierii încep să prepare o esență, întocmai ca romancierii sau regizorii. Au în minte un fir narativ, apoi au în minte figura potențialului destinatar, a protagonistului, pentru ca, la final, să pună cap la cap piesele pentru a crea elixirul final. 

Îți va fi greu să faci o alegere, iar o soluție ar fi să îi contactezi una dintre prietene și să o întrebi ce parfum folosește iubita ta. Astfel, vei avea certitudinea că ai făcut alegerea corectă și ai ales dintre miile de parfumuri celebre ceea ce ea folosește frecvent. În plus, dacă are un parfum preferat, cu siguranță sticluța e aproape goală, așa cum se întâmplă în cazul oricărei femei. Îl poți comanda online, cu un simplu click, fără a mai fi nevoit să te deplasezi în magazinele de profil.

Un city-break

Poți alege o destinație de vacanță în țară sau în vecinătate, una cu o încărcătură simbolică foarte mare, mai ales dacă cea de lângă tine este o persoană pasionată de istorie și locuri. De exemplu, ați putea merge la Balcic, pentru a vizita castelul Reginei Maria, dar și pentru a petrece câteva zile la mare, orășelul fiind o stațiune litorală situată la numai 60 de kilometri de Vama Veche. 

Poți să te interesezi de trecutul istoric al acestuia, dacă vrei să o impresionezi. Cert e că, în trecut, se numea Dionysopolis, iar pentru regina noastră era locul preferat pentru vacanță, din acest motiv ridicându-și aici, aproape de mare, și o reședință de vară. Poți să alegi și Sighișoara și să vă amuzați cu un periplu prin turnurile orașului vechi, printre alte activități. Cert e că orașul este unul frumos, încărcat de istorie, iar Centrul Vechi este de-a dreptul fascinant, păstrând încă patina timpului. 

Un ceas de mână

Probabil că deja ai ajuns să îi cunoști stilul, iar dacă jonglează foarte mult, azi îmbrăcând o rochie vaporoasă de vară, pentru ca mâine să vină îmbrăcată casual, poți să îi iei fie un model clasic de ceas de mână, cu brățară metalică, de tip bijuterie, fie un smartwatch. Există și posibilitatea de a-i face unul pe comandă, însă, investiția va fi una mult mai mare. Chiar și în România există un creator de ceasuri care creează exemplare în acord cu personalitatea destinatarilor, mizând pe pasiunile lor. 

Cărți

Normal că această surpriză va fi una extrem de apreciată, iar pentru a face o alegere bună, ia lista nominalizaților la Premiul Nobel pentru Literatură și cumpără câteva exemplare. Astfel, veți avea apoi subiecte de discuție, gestul în sine are în spate o „poveste a alegerii”, iar selecția a fost realizată deja de experți, așa că nu vei avea vreo temere că nu ai ales cărți de calitate, fără vreo notă comercială.

carti jpg jpeg

Arată-i iubitei tale că o apreciezi, că încerci să o cunoști cât mai bine și să o răsfeți. Cu siguranță, sunt motive îndeajuns de întemeiate pentru a o impresiona și a o face să se simtă norocoasă că te are alături.

Sursa foto: pexels.com