Câştigătorii concursului O ZI DIN ISTORIE REVINE, organizat de Historia si Editura ALL jpeg

Câştigătorii concursului O ZI DIN ISTORIE REVINE, organizat de Historia si Editura ALL

Autor: Redacția

UPDATE-câştigătorii

Anul acesta Casa Regală a Marii Britanii este în sărbătoare. În urmă cu câteva zile Prinţesa Kate a născut un băiat, care este moştenitor al coroanei. În urmă cu mulţi ani în urmă tot într-o lună de iulie prinţul Charles se căsătorea cu Diana.

Câștigă cu Historia și Editura ALLo carte deosebită despre cea supranumită Printesa inimilor:Viața secretă a prințesei Dianade Paul Burellîn cadrul concursului "O ZI DIN ISTORIE!"

Răspunde corect la întrebarea “Câţi ani se împlinesc pe 28 iulie de la nunta Dianei cu Charles?”, apoi abonează-te la newsletterul historia.ro, şi eşti înscris automat în tragerea la sorţi pentru cȃştigarea cărţii Viața secretă a prințesei Dianade Paul Burell.

Trimite răspunsul pe adresa de e-mail concurs.historia@historia.ro împreună cu datele tale de contact (nume complet, telefon). Câştigătorii, cinci la număr, vor fi publicati pe site-ul Historia.ro în data de 31 Iulie.

ATENTIE! Abonarea la newsletter in momentul tragerii la sorti este obligatorie! Daca nu sunteti abonati la newsletter in momentul tragerii la sorti, premiul se invalideaza si este extras un alt câştigător.Cei care sunt abonati mai vechi la newsletter participa automat la concursul nostru. Singurul lucru pe care trebuie sa il mai faca este sa trimita răspunsul pe email la intrebarea pusă de noi.

Click aici pentru regulamentul concursului