Autor 603 vizualizări


UPDATE-câştigătorii

Nițu Anca  
Cotuțiu Adrian Florin 
Stan Elena Georgiana 
Adrian Novac 
Birău Alin 

 

Anul acesta Casa Regală a Marii Britanii este în sărbătoare. În urmă cu câteva zile Prinţesa Kate a născut un băiat, care este moştenitor al coroanei. În urmă cu mulţi ani în urmă tot într-o lună de iulie prinţul Charles se căsătorea cu Diana.

Câștigă cu Historia și Editura ALLo carte deosebită despre cea supranumită Printesa inimilor:Viața secretă a prințesei Dianade Paul Burellîn cadrul concursului "O ZI DIN ISTORIE!"

Răspunde corect la întrebarea “Câţi ani se împlinesc pe 28 iulie de la nunta Dianei cu Charles?”, apoi abonează-te la newsletterul historia.ro, şi eşti înscris automat în tragerea la sorţi pentru cȃştigarea cărţii Viața secretă a prințesei Dianade Paul Burell.

Trimite răspunsul pe adresa de e-mail [email protected] împreună cu datele tale de contact (nume complet, telefon). Câştigătorii, cinci la număr, vor fi publicati pe site-ul Historia.ro în data de 31 Iulie.

ATENTIE! Abonarea la newsletter in momentul tragerii la sorti este obligatorie! Daca nu sunteti abonati la newsletter in momentul tragerii la sorti, premiul se invalideaza si este extras un alt câştigător.Cei care sunt abonati mai vechi la newsletter participa automat la concursul nostru. Singurul lucru pe care trebuie sa il mai faca este sa trimita răspunsul pe email la intrebarea pusă de noi.

Click aici pentru regulamentul concursului

 
Descriere:
”Cartea dezvăluie secrete șocante despre puterea în absolutul ei, despre alianțele cele mai insolite puse în slujba regalității, explicitează imagini și scrisori având ca protagoniști personaje din rândul întâi al Casei Regale britanice, povestește lucruri ce vor avea darul de a rescrie istoria, ca unicate în arhiva femeii de excepție care a fost Diana, Prințesa de Wales. Este mărturia unuia dintre cei mai credincioși oameni care s-a aflat timp de douăzeci și unu de ani, pe rând, în slujba Reginei și a Prințesei Diana. Treptat, acesta a devenit însoțitor constant și confident al Prințesei de Wales, căreia i-a rămas fidel până la moartea acesteia, în 1997 și chiar după aceea, pentru că Paul Burrell și soția lui au fost desemnați manageri ai Fondului Memorial Diana, Prințesa de Wales.Viața secretă a Prințesei Dianaeste o carte unică, prin credibilitatea și minuția faptelor, scrisă de cel care era, conform mărturisirilor prințesei, "unicul om în care pot avea încredere", unicul care poate despărți, în acest caz, legenda de adevăr.”