Conflicte dintre generaţii png

Câștigătorii cărții: «Doamna din lac»

Câștigătorii

Câștigă cu Historia și Editura Nemira cartea:«Doamna din lac», în cadrul concursului „O ZI DIN ISTORIE!".

Răspunde corect la întrebarea „Când s-a născut autorul cărții oferite drept premiu, Raymond Chandler?”, apoi abonează-te la newsletterul historia.ro, şi eşti înscris automat în tragerea la sorţi pentru cȃştigarea cărţii. Trimite răspunsul pe adresa de e-mail concurs.historia@historia.ro împreună cu datele tale de contact (nume complet, telefon). Câştigătorii, cinci la număr, vor fi publicati pe site-ul Historia.ro în data de 3 noiembrie.

Concursul se desfășoară în perioada 21 octombrie 3 Noiembrie.

ATENTIE! Abonarea la newsletter in momentul tragerii la sorti este obligatorie! Daca nu sunteti abonati la newsletter in momentul tragerii la sorti, premiul se invalideaza si este extras un alt câştigător.Cei care sunt abonati mai vechi la newsletter participa automat la concursul nostru. Singurul lucru pe care trebuie sa il mai faca este sa trimita răspunsul pe email la intrebarea pusă de noi.

Click aici pentru regulamentul concursului

Raymond Chandler este considerat întemeietorul romanului poliţist modern american, iar protagonistul său, Philip Marlowe astăzi a ajuns sinonim cu termenul “detectiv particular”.În romanul Doamna din lac, povestea începe cu Philip Marlowe preluând ceea ce, la prima vedere, pare un simplu caz de dispariție. Treptat însă, se dovedeşte că persoana dispărută este soția unui magnat din Los Angeles, o doamnă înclinată spre aventuri amoroase, în jurul căreia orbitează escroci, posibili criminali, mafioți și polițiști corupți. Bineînţeles, toate aceste elemente devin piese într-un joc de șah pe care unul dintre cei mai faimoşi detectivi din lume este nevoit să îl câștige.